| DyaLove a întrebat:

Daca ati fi intr-o situatie in care ar trebui sa alegeti intre prietenul cel mai bun pe care sa zicem ca il cunoasteti de multi ani si iubitul ce ati alege? Dragostea sau prietenia? Argumentati va rog happy.

Răspuns Câştigător
| TooNight a răspuns:

Sincer?
In momentul de fata,daca ar veni x(pers. de care-mi place de cand ne cunoastem aproape) as uita de tot si de toate si-as accepta(doar daca sentimentele ar fi sincere,la fel ca ale mele). Prietenii oricum vin si pleaca oh go on... Cu ei nu simti fericirea aceea,nostalgia care-o ai atunci cand el e prin preajma ta.
In mod clar iubitul si dragosteawinking
Dragostea e acel lucru care ne implineste, care ne face sa ne simtim iubiti, care-ti da putere sa continui, indiferent de greutatea cu care lupti, e acel lucrusor care-i la moda intr-un mod fals.Pentru ca vezi pusti/oaice la toate colturile mozolindu-se si facand-usi declaratii, si daca-i vezi dupa o luna-2 ca-i gata, si mai spun si ca se bucura c-or gatat relatia?! Ce r*hat?! I-o tinut cineva cu forta intr-o relatie?!
Decat sa tii de prost pe cineva, mai bine te duci si-l lasi in pace decat sa-i tii sentimentele impietrite doar pentru tine.
Pe mine, cel mai mult m-a tinut 4 ani,din clasa I-IV,iar cand am vazut pe x,am simtit ca zbor,am simtit cel mai frumos sentiment, iar cand vorbesc cu x, ma uit fix in ochii lui, si zambesc fara sa vreau, sau raman stana de piatra si ma uit ca la masini strainelaughing.
Acum sunt pe clasa a VII-a.M-a tinut 2 ani, dar recent, parca-mi sticlesc ochii dupa altcineva, dar tot la x ma gandesc. Colegii mei ma innebunesc cu "Cine ii? De cine-ti place? Haii zii! etc." Si l-am bagat pe asta de care-mi place acum, nu pe x.Pe x am incercat sa nu-l mai plac, deoarece parc-a devenit distant, si-l simt rece, ignorant, si-s cam ingrijorata in privinta lui.Cand ziceam ca-mi place de Alex(asa-l cheama pe asta nou, nu pe x) tot la x ma gandeam. Oricum n-o sa afle nimeni niciodata cine-o fost x, si cel dinaintea lui, care l-am placut 4 ani... Daca stii vreun leac impotriva fluturilor din stomac in afara de naftalina laughing,sa-mi spui te rog si mie,pentru ca de mult timp caut unul sigh
In legatura cu prietenia,nu exista prieteni,stai linistita RAR mai vezi cate-un "prieten" happy.
Pe mine toti prietenii m-or convins ca-s niste falsi,dar m-am impacat cu ei, fiindca tin la un om ca la mine insumi.
Scuze de romanu care ti l-am scrislaughing.
Bye Bye!
Si daca ti-o placut mini romanul meu, astept si-o funditalaughing.
Glumeam. Daca vrei mi-o dai, daca nu, nu kiss

6 răspunsuri:
| Heythere a răspuns:

FAMILIA. Pentru ca, prietenii au demonstrat, si asa e de cand lumea, ca sunt niste..jegosi. Te lasa balta cu prima ocazie. Sa nu imi spuna cineva ca are un prieten adevarat. Foarte rar. asa si iubitul\iubita. Daca are oferte mai bune se face ca nici nu te cunoaste. Deci, in concluzie? Nu ai pe nimeni. Dar familia nu te poate " abandona " nu te poate refuza si iti va fi alaturi. Crede-ma. happy

| urban01 a răspuns:

Eu zic sa iti faci prietenul iubit, pentru ca daca te-a suportat atatia ani, inseamna c aintr-o relatie v-ati intelege d eminune, l parerea mea.

| Cosmin1I a răspuns:

Ca sa ne dam cu parerea trebuie sa cunoastem si situatia ..asa ca eu astept.

| DyaLove explică (pentru Cosmin1I):

Nu este situatia mea, e doar o intrebare big grin. Eram doar curioasa sa aud parerile altora happy.

| Kryss13 a răspuns:

Prietenia pentru ca un prieten este cu tine la bine si la greu, un prieten te ridica daca cazi si daca nu poate se aseaza langa tinehappy.In schim iubitul te poate lasa balta oricand. Asta e parerea mea. Acum, depinde de fiecare.big grin

| SoXiL a răspuns:

Eu as alege prietenia... Daca iubitul te paraseste te superi au si poti intra in depresie daca il iubesti mult adr daca un prieten bun sau o prietena te parasetste(nu vrea sa iti mai fie prieten/a) poti gasi altul. Iubitul/a nu gasesti asa usor