Banii pentru ca din ei fac multe chestii, dragoste nu mai e si noroc ai daca stii sa te descurci in viata.
Dragoste. Dacă ai parte de o iubire adevărată e noroc, iar banii îi poţi face în timp dacă munceşti şi îţi doreşti.
Noroc,daca ai noroc, castigi bani si ai parte si de dragoste, pentru ca ai bani, asa ca noroc e ce as alege
Si in plus cu norocul castigi mai mult decat bani si dragoste...
"Eu sunt foarte încrezator in noroc, si am observat ca cu cat muncesc mai mult cu atat am mai mult parte de acesta." - Thomas Jefferson
In legatura cu dragostea, nimic durabil nu e usor de obtinut.
"If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you wont give up. If you give up, you're not worthy... Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for." - Bob Marley
Un sfat foarte bun este sa fii tu insuti. Interpretarea lui insa la de cele mai multe ori de dorit.
Trebuie sa fii tu insuti in cea mai buna varianta a ta, sa te trezesti in fiecare dimineata cu determinarea de a-ti transforma visele in realitate si sa adormi seara de seara cu zambetul trudit al satisfactiei ca ai facut tot ce statea omeneste in puterea ta.
Prefer sa fiu eu insumi, adica eu responsabil, eu muncitor, eu perseverent, eu cu scopuri mari si pentru ca aman recompensa, voi primi din belsug atat relatii umane deosebite cat si satisfactie financiara.
Aleg deci sa imi descopar talentele si sa ofer valoare lumii si fiind platit pentru asta facand o activitate nobila prin care eu stiu ca daca sunt din ce in ce mai bogat inseamna ca oamenii care ma cunosc sunt din ce in ce mai fericiti.
Noroc evident. Daca ai noroc poti castiga bani foarte usor si bine inteles te poti descurca si in dragoste.