Frumos filmul. N-am crezut nimic din el dar am apreciat cat de mult s-au chinuit regizorii si cati verzisori au investit in efectele speciale
Eu nu cred in sfarsitul lumii. Iar daca va veni, asta e
Sfarsitul va veni, caci nu suntem nemuritori. Dar cand, n putem sti.Cu ani in urma, se spunea ca in 2000 va fi sfarsitul lumii, iar acum, ca in 2012.Nimeni nu poate sti asta cu siguranta.Numai Dumnezeu.
Cu siguranta daca stai si analilezi lucrurile de azi. sa stiti fratilor ca nu mai e mult. toti care imi citesc raspunsu pot sa-mi dea nefolositor sau stupid ca nu ma intere... si da sf e f aproape
Nu cred ca se va intampla asa.intr-adevar se poate modifica ceva dar nu astfel.acesta a fost inca un subiect cu care mass media sa scoata bani. sfarsitul lui asta e:pamantul se distruge, se distruge, se distruge tot din cauza noastra, a oamenilor
Nu o sa vina sfarsitul lumii in 2010 pentru ca numai Dumnezeu stie cand o sa vine plus ca si in anul 2000 parca se zicea ca nu mai apucam anul acela si uite ca ne aflam in 2010
Mi se pare o prostie filmu ala, nim nu poate sti cand e sfarsitul in afara de D-zeu
Elenastoica9 întreabă: