Moartea. Faptul ca nici pana acum nu stim nimic concret despre ea este cu adevarat intresant Daca s-ar putea fara partea cu hoinarirea sufletului 40 de zile pe pamant. Mi se pare chin
Toti cei care suntem vii am ales viata.Cine se satura de ea alege moartea! Tu de ce esti inca vie?
Viata, evident.
Pentru ca viata e frumoasa si imi place viata mea exact asa cum este, nu am niciun motiv sa mor
De ce?
pentru ca inca sunt prea tanara, pentru ac am o multime de motive pentru a trai
Viata, ca moartea e vesnica.Pt n-am vazut pana acum nici un sfert din toate locurile pe care vreau sa le vad, n-am ajuns inca la facultate, n-am gustat din iubirea adevarata inca, nu m-am casatorit si nu am copii ink, nu am condus o masina, n-am ajuns avocata, sunt inca prea mica (14 anisori), n-am capatat experienta vietii, n-am facut toate greselile si nebuniile adolescentei, abia imi incep viata si inca nu am gustat pe deplin din ea, n-am scris inca o carte, n-am suferit si nu m-am bucurat destul.Pt ca pur si simplu viata e una, e ca o experienta in plus iar moartea e vesnica. S-o traim cat o avem
Viata! Oricum o data si o data tot murim, nu? Cred ca trebuie doar sa avem rabdare sa ne`o traim...ca probabil de moarte o sa ne plictisim, si sa inviem dup`aia.hmm, slabe sanse.
Pai putem alege.ne putem sinucide, nu? doar ca in loc sa ne petrecem vesnicia intr'un loc plin d iubire, fericire si lumina ne'o vom petrece in iad.in chinuri ingrozitoare.oribil.nici nu vreau sa'mi imaginez cum e acolo.asa ca eu aleg viata.plus ca pot face orice, ca doar avem libertatea de a alege.bine,nu chiar orice.ca si incalcarea celor 10 porunci poate fi considerat orice.in fine, intelegi u ce vreau sa spun.ai grija de tine!
Păi, noi acum spunem că viaţa. Un sinucigaş spune că moartea. Poate că cei care au murit şi au ajuns într-un loc mai bun, aleg moartea pentru că le e mai bine după ea...Nouă ne place aici pentru că suntem lângă persoanele care ne iubesc şi pe care le iubim, şi aici se află toate locurile/oamenii de care ne-am ataşat.
In general viata
Da, sunt si momente in care as alege moartea, dar trec peste ele si ma bucur ca nu am facut o alegere gresita.
Viata oricum e scurtaMacar pana la 30 de ani sa ajung