...As merge in intreaga galaxie si acolo ceva mai sus de Pamant...pe Jupiter, Marte, Luna, Saturn, Uranus, Neptun... wow.mereu ma fascinat astrologia si mereu m-am intrebat cum se vede pamantul de acolo de sus.In special mi-ar placea sa ajung pe Pluto deoarece aceasta e cea mai indepartata planeta de terra si ar fi grozav sa vad "peisajul" de acolo. Mi-ar mai placea sa ma plimb prin galaxie.
p. s. tu unde ai vrea sa mergi?
De mult as vrea sa merg in Japonia
Si. daca as putea merge oriunde, as merge peste tot
Desi am mai fost o data, mi-ar place sa merg din nou la locurile sfinte in Israel, cand am fost am avut o senzatie aparte eram foarte foarte linistita parca eram in al 9 lea cer.
As merge in Belgia...acol`e cineva care trebuie`sa`mi dea foarte multe explicatii...plus ca mi-as clarifica sentimentele! Am impresia ca doar cand o sa-l am din nou in fata o sa stiu daca mai simt ceva pentru el sau nu!
In anglia.cat mai departe de oamenii de aici, care sunt plini de ura, de indiferenta.de lacomie
New York, e fff nice locul acela pentru mine si am o gramada de prieteni acolo care as vrea sa-i vadSi mai as vrea si Lituania, nu stiu de ce imi place limbajul lor si cum le arata locul
Pana acum am fost in Germania, Austria, Franta, Polonia, Cehia,(nu, nu culeg capsuni! ) insa nu am avut niciodata destul timp de vizitat. Vreau sa ajung in Macedonia, Italia, Turcia, Maroc, Sri Lanka si... SUA - doar in Texas. Nu stiu cand se va intampla asta, dar sper si am rabdare
Asi merge undeva departe... nu stiu undeva pe o insula la mare unde sa fie cald si sa ma pot relaxa in apa si sa nu fiu inkonjurata de oameni macar pentru o zi
Mie cred ca mi'ar placea sa ma intorc in state.am trait acolo, am copilarit acolo si imi e dor plus faptul ca te duci intr'un loc cunsocut dar unde nimeni nu ma cunoaste acum. un nou inceput pentru orice sau daca as putea mi'as lua cei mai buni prieteni si as pleca undeva departe, pe o insula.si nu as mai avea nevoie de nimic cat timp sunt cu prieteni
Nu, ellaniela, nu e gresita, intrebarea mea a fost:unde ati vrea sa mergeti in lumea asta? daca ai fi vrut intrebarea:ce ai vrea sa faci si cu cine vreodata, ai fi postat tu aceasta intrebare si din cate poti observa din raspunsuri, unele locuri chiar raman in sufletele oamenilor si sunt f impresionante
As merge oriunde e frumos doar sa am prieteni si persoanele iubite apropae de mine, atunci tootul devine magic si special tu?
spoty78 întreabă: