Pai in urma cu 4 ani
si nu l-as fi lasat pe fratele meu sa plece din casa cu prietenii lui
ptk asa nu maia vea accidentu si ju mai murea
Bună.
Viața mea aș dori să fie cu totul astfel, dar asta nu se poate.
Pa, pa.
Buna, eu daca as putea sa dau timpul inapoi, as face cumva sa nu dau de prietenul meu, sa nu mai pun asa suflet pentru el si nu m-as mai fi lasat umilita...
As fi mai atenta la detaliile din viata. M-as bucura de orice clipa petrecuta alaturi de prieteni, de iubit.Cateodata mi-ar placea si sa opresc timpul in loc( cam imposibil, dar cine stie.). unele momente se pastreaza in inima ta fie ca vrei, fie ca nu.
Da vad ca multi ati avut accidente cu masina
As repara multe greseli si multe necazuri.
Eu as vrea ca parintzi mei sa nu vi divortzat, si ca jignirile care si le fac acum (unul la adresa celuilalt sa nu existe)
Probabil nu as fi spus unele lucruri care acum sunt catalogate drept "TRECUT", care inca dor, care nu se uite .
Probabil as fi dat atentie lucrurilor cele mai simple, cele mai mici, fara mare importanta care ar fi facut o schimbare majoraaaaa in viata mea...
Nu mi-as da copilul in varsta de 12 ani de langa mine in internat de dragul scolii pina ce ajunge la majorat cand stie sa aleaga intre bine si rau
Sincer nu cred ca l-as da... mie teama ca ar schimba prea multe din prezent si nu asa mai avea viata pe care o am acum si care imi place
Buna, acum 3zile am facut p greseala care pot zice ca mi-a cam marcat viata
aveam un tip pe care chiar il iubeam si din cauza prostiei mele si nervilor i-a spus ca vreau sa ne despartim
si a doua zi mi-am dat seama ce greseala am facut dar nu mai puteam face nimic...
imi pare rau...as da orice sa dau timpul inapoi.
Daca as da timpul inapoi...
Chiar daca as fi putut impiedica moartea tatalui meu, chiar daca as fi putut sa salvez milioanele pierdute la aparate, chiar daca as fi putut sa profit de anumite lucruri nu as schimba cu nimic trecutul.Toate isi au rostul lor. Oricum ceea ce conteaza este aici si acum oamenii slabi cauta argumente si scuze, incearca sa mascheze anumite fapte si hotariri luate in trecut. multi se refugiaza in umbra acelor fapte de frica esecurilor din prezent. nu putem remedia nimic din deciizle luate in trecut dar important este modul in care aceste decizii luate in trecut influenteaza deciziile pe ce le luam si le vom lua pe viitor.
anonim_4396 întreabă:
Melly întreabă:
PetreAndrei99 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: