anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati putea sa ma ajutati ar fi super! Acum cateva zile, cu cativa pasi langa mine s-a mutat un tip la o vila impreuna cu sorsa si parintii. Se imbraca super, are o freza marfa, si face scheme tari pe bicicleta. dar faza e ca trece a 6a eu trec a 7a. deci e cu 1 an mai mic :-s. Dar nu-mi prea pasa. La inceput mi se parea dragut, dar acum chiar il plac. Dar de fiecare data cand ma vede sunt impreuna cu prietena mea. Si se uita in zona in care suntem, acum nu stiu la care dintre noi se uita :-s straight face Face schemele alea cand trece pe langa noi. Desi prietena mea nu e cine stie ce frumusete pot spune ca nu prea e frumoasa, dar ea spune ca se uita la ea, si acum nu stiu...sigh Desi prietena mea jura ca incearca sa ma ajute si se vede, Dar ea e foarte inalta pe langa el si pe langa mine desi e de varsta lui si cu 1 an mai mica ca mine. Nu stiu daca o place, nu stiu daca ea il place, nu stiu cum sa aflu pe cine place el si daca place straight face Nu stiu cum pot sa-l bag in seama, Desi i cunosc ceva prieteni confused Si nu prea am asa mult tupeu straight face. Sfaturi va rog daca puteti! funda puppy dog eyes Please

7 răspunsuri:
| craioveanu90 a răspuns:

Oauuu

parerea mea sa dai cartile pe fata, adica fii directa si vei afla

Curaj

| craioveanu90 a răspuns:

Intraba si tu pe cineva care a trecut prin asta

| mdany a răspuns:

Pai...mda.Daca iti face scheme in fata cand treci inseamna ca vrea sa te impresioneze cu ceva ca de.la 13 ani ce mai vrei.Incearca tu sa intri in vorba cu el, sa il intrebi cum e in noua casa si etc.pana ajungi la intrebarea: ai prietena? Ca nu e un cap de lume acum, si mai vezi tu.

| Hirako a răspuns:

Intreaba-l daca te duce pe bara de la bicicleta, daca o face veti mai vorbi, si cred ca intelegi si tu ce inseamna asta ^^

| CandyTetris a răspuns:

Cred ca toate am patit asta la un moment dat.Mi-a placut si mie odata de un pici de genulhappy.De fapt de 2 oribig grin.Si cu siguranta si lui ii place de tine,esti o fata mai mare care ii da atentie(asta e mai mult decat destul pentru. ca un copil de varsta lui sa se intragosteasca).
Sfatul meu insa e sa-l lasi in pace,oricat de cool ar parea de la departare si oricat de mult se straduieste el sa fie matur in jurul tau, adevarul e ca e doar un copil si ai fi ca o dadacahappy, mai bine admira-l de la departare.Hope I helped.happy
P.S.:Spun ca e copil prin comparatie fiindca baietii se dezvolta cu 3 ani mai incet, asa ca practic, cu toate ca fizic nu pare, e cu 4 ani mai michappy

| CasaN a răspuns:

Aia cu se dezvolta cu... BULLSHIT. Niciodata sa nu generalizezi. Daca 2 rechini din 4 manana mere (stiu ca rechinii nu mananca mere, dar iti dau un exemplu), tu zici ca rechinii mananca mere? Sunt unii baieti care sunt mult mai maturi decat orice fata cu 3 ani mai mare decat ei in buletin, si sunt si invers. Stiu oameni cu 4 ani mai mari ca mine care au o minte de o aveam la 13 ani. Si nu mai am 13 de vreo 5 ani.

| CasaN a răspuns:

Si raspuns raspuns: Lasa-l dracu', asa ajungeti toate. Peste 5 ani nu stiu care o sa aiba masina tare, ia sa mi-o trag cu el. Eu raman cu un copil, el ramane cu masina si te si paraseste, prostuto. Mai cresti putin, si nu la fizic!