Replicile. Uneori exagerez si nici macar nu imi dau seama de asta
Uneori vorbesc cu toata lumea, alteori zici ca sunt o piatra
Caracterul in principal. Sunt dezamagita de mine.Sunt prea egoista, prea orgolioasa, prea fara suflet si nu stiu de ce. Mi-ar place sa fiu mai hotarata, mai ambitioasa, si mai buna cu cei din jur... M-am saturat sa mi se zica (,)ca sunt rea si nu o sa am nimic de castigat. Absurd dar... poate ca asa si e.
As vrea sa numai fi asa incapatanata uneori am de pierdut din cauza asta, si sa nu mai fiu credula sa cred ca toti oameni sunt buni ca nu e asa, si fizic picioare le-as face mai lungi ) ca-s prea scurte.
Eu una, in momentul de fata, nu as schimba nimic. De ce? Pentru ca asa cum sunt, prietenul meu ma adora! Si eu pe el
Oricum orice om vrea sa se scimbe daca ar putea dar numai ca uneori e prea greu sa uiti trecutul pentru a memora viitorul!
e si o poveste:
un copil avea o mama si mama a plecat a strabatut munti si toate orasele pentru a se duce la un vrac sa o schimbe sa o faca cea mai frumoasa copilul a asteptato zile bune fara a manca iar cand s-a intors copilul i-a zis:cine esti tu?
eu sunt mama ta!
nu tu nu esti mama mea mama mea nu arata asa perfect!
mama lui s-a intors din nou la vrac pentru a se face normala si cand a venit copilul a imbratisat-o cu mare bucurie asa ca daca suntem perfecti nu mai are rost viata de asta viata e si buna si rea ca sa apreciam lucrurile din jur daca avem zile rele soarele v-a rasari si pe strada noastra asa ca eu stiu ca nu-s perfecta dar sunt unica in lume!
papa!
IuliutzàThà întreabă:
ParradiSs întreabă: