anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati putea sai ii trimiteti un mesaj lui HANNAH MONTANA, ce i-ati spune?

Răspuns Câştigător
| betti a răspuns:

Buna intrebare! I-as spune adevarul ca o plac, ca imi place cum cinta, ca imi plac toate cintecele ei, i-as spune care sint cintecele mele preferate de la cintecele ei, ca imi place serialul si firmul si ca mi-ar placea sa fim prietene.

48 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Hana draga, fa un bine lumii si lasa naibii plagiatul ala. Da-i un kiss lu` tac-tu ca el te-a facut vedeta.Si iubeste modestia, Hany. E o mare virtuteraised eyebrows
Si mai lasa-l naibii pe baiatul ala sa respireraised eyebrows

| Silvia a răspuns:

"Hanaaaaaaaaah suuuunnnntt faaaaaanuuuul taaaauuuu numaruuuuuuu` unuuuuuu atunci cand nu canti" smug.

| Tourniquet a răspuns:

I-asi spune asa :

,, Hannah Montana, mai precis Miley Cyrus, mai lasa fitele, figurile, arfele, barfele si minciunile. Te adoram inainte, dar m-am inselat oh go on. Esti o mare Fake [falsa], te iubesc parintiibatting eyelashes "

Tu precis o sa'mi dai 'stupid' pentru ca esti o '' fana infocata Hannah Orfana love struck "straight face

Obsesion to Hannah Montana. oh go on. nu`i asa?batting eyelashes

| madalicious a răspuns:

I-as zice sa se duca undeva, ca nu o plac deloc, ca am auzit atat de des de ea ca mi s-a acrit nici nu vreau sa mai aud de ea! Niciodata!

| daii a răspuns:

I-as scrie: "Lasa-te!"winking

by daiiwinking

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ingenuncheaza...

| Alisa a răspuns:

Lasa-te de acest job!

| Anduciu a răspuns:

Woow! Un mesaj Hannei Montana?
Pai sa vadem...
"Draga Hannah Montana,
Esti super-ultra-mega-extra falsa, arati ca o papusa gonflabila second-hand.Cant live sub dus mai bine deact faci tu playback. Spune-mi si mie secrectul cu care ai spalat mintile tuturor fetitelor cu chitch-urile tale de 2 lei, cu auriul, paietele si cantecele de oaie beata.
Sanatate!"
E bine?

| Angiutssa a răspuns:

"Nu mai rade ca o capra."..Cred ca asta i-as spune.

| Yarinn a răspuns:

Pai... ca e falsa, ca e netalentata, ca ar trebui sa lase actoria in seama actorilor... si multe alte critici.

| camelia1812 a răspuns:

I-as zice ca imi place filmul ei:hannah montana the movie :X:X

si as intreba-o daca este adevarat ca prietenele ei n-o mai suporta pentru ca a flirtat cu iubitii lor(p. s am auzit asta in bravo si popcornhee hee

| mary a răspuns:

Te urasc hannah montana(sau cum naibii se scrie). esti o persoana foarte falsa! ai corupt toti copiii din romania si din toata lumea.

| TropicalSun a răspuns:

Ca e o prooooooaaastaaaaa...

| Clauditza a răspuns:

Bai Hanah Montana bai copchilo ce-i cu vocea aia la tine si fratele meu de 2 ani plange mai frumos ca tine si hainele ale dhoamne ce carpe de bucatarie ai pus pe tine? a si crezi ca ai talent te inseli amarnic esti cea mai afona catareata pe care o stiu ESTI VARZA FRATE si mai ai si figurile alea de *** te crezi idolul adolescentilor tu sau ce? te-u lansat si pe tine astia printr-un film de 2 lei si acum te crezi marea vedeta...

| mODIN a răspuns:

Canti ca dracu, esti praf, puti!
SLAYER!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna hannah orfana, sunt cea mai mare fana a ta. Te iubesc ft mult love struck. Esti ft talentata si extrem de frumoasa love struck. Pe onoarea mea de mincinoasa love struck.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hannah mulge vaca!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ias spune...sunt fanul tau nr unu in lumee... te iubesc! si ca mi-as dori sa fim prietene.si sa nu se ia dupa altii care o jignesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt cutarica si sunt cel mai mare fan al tau te iubesc hannah montana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce faci
cu la tine
eu ma numesc irina

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce faci hana motana poti saimi tmite un mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hannah montana sunt fanul nr 1 ma cheama andreea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Privet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce faci me dor de tine
via sa-ti spun ca te iubesc foarte tare
dar tu ma jubesti fooalte tare
bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maily te ador mult ana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello, Hannah Moontana. I love you.
Are you here?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt fanul nr 1. vreau sa devin o cantareata de muzica pop.si sa fie clar pentru toata lumia eu si doar eu sunt fanul nr 1. te iubesc miley

Întrebări similare