Ar trebuii sa fie o problema foarte mare ca sa am curajul sa fac asa ceva si lasitatea sa infrunt problema.
Bună.
Numai o persoană care are probleme psihice (depresive) poate gândi așa ceva!
Ce este de râs?
Pa, pa.
Nu am motive, dar in niciun caz nu m-as sinucide pentru un baiat!
poate daca mi-ar muri(Doamne fereste) cineva din familie.
bye-bye
Daca nasi reusii la examen Sau asi ramane corigenta sau reptenta sau daca asi fii fraiera clasei
Dc? Tu dc ai faceao?
Eu nu vreau sa fac asta, oricum
Din punctul meu de vedere am o viata perfecta:sunt sanatoasa, am o familie fericita, iubesc multi oameni din jurul meu si sunt iubita, sunt fericita...deci chiar nu as avea motive sa fac asta.Era doar o intrebare, o simpla curiozitate.
Nu m-as sinucide in veci, dar sa zic asa, ca raspuns la intrebare, daca mi-ar muri o persoana foarte draga si suferinta m-ar determina sa fac asta.
Nu as vrea sa ma sinucid.Chiar daca uneori nu se intampla tocmai pe placul meu, timpul le rezolva pe toate si nu e nevoie sa te sinucizi din cauza unei suparari.
Trecand peste tentativele din trecut care au avut ca motiv niste probleme emotionale destul de grave, as face-o din pura mandrie, sa nu ajung povara sau batjocura cuiva.
Buna!
Nu cred ca as vrea sa ma sinucid, deoarece viata are multe bucurii si nu trebuie irosita.
Chiar daca am destule probleme, nu m-as gandi sa ma sinucid.
Poate doar odata, acum cateva saptamani ca m-am certat cu parintii mei.:-J
Dar mi-am dat seama ca nu trebuie si ca mai am 100 de ani de trait.
Bye-Bye!
Buna. Nu m-as sinucide in nicio situatie. Viata iti este data s-o traiesti, cu bune si rele.
Pai eu sincer pentru ca:
-nu exista prieteni adevarati
-nu as mai avea chef sa fiu barfita pe la spate
-sa nu ma mai tachineze parinti
-sa ii fac pe cei care ma urasc fericiti
Tu, daca nu ai motive, de ce ai face asta? Poate tu poti avea o viata perfecta, si nu iti doresti asta (un motiv) sau poate te regasesti in ce am zis mai sus... Daca e doar o intrebare e haioasa. Dar daca chiar vrei sa faci asta (tu). toti de aici o sa iti zica "nu face asta!"
nu aveti nici-un drept, sau sunteti toti "voacea ei interioara" si ii spune-ti ce trebuie sa faca? lasati-o sa faca ce vrea.
daca nu te sinucizi e o intrebare tare
poate am parut un pic ca dura
asta e;*
Nu m-as sinucide din niciun motiv. Motivul : doar oamenii debili mintal o fac