Da, te iubeste
dar cand va intalniti in oras cum se poarta?
la scoala se poarta asa pentru ca e cu prietenii lui, baietilor nu le prea place cand sunt cu prietenii sa-si arate sentimentele
Are un comportament infantil.Cind iubesti, nu iti este rusine cu "obiectul" dragostei tale, nu te ascunzi! Din contra, zbori spre inalt!
Cred ca tu esti singura care isi poate da seama daca te iubeste sau nu, dar parerea mea este ca da. Unii se afiseaza in public si fac gesturi numai de dragul lumii, dar el daca se poarta asa numai cand esti tu cu el inseamna ca esti importanta pentru el,.:*
fundita?
Nu stiu ce sa zic dar ai rabdare totul vine de la sine. am si eu o prietena oarecum in aceeasi situatie dar ea s-a despartit de prietenul ei si la scoala se ignora si acasa la fel dar cand sunt la scoala si sunt singuri se saruta si chestii de genu dar ea insista ca nu e adevarat dar i-am vazut... Mult noroc.
Pai se teme sa nu isi piarde''barbatia''in fate celorlanti, nu tr sa te ingrijorezi
Poate ca atunci cand esti cu el el incearca sa fie un baiat dragutz...care te iubeste sincer. dar ca sa nu fie asa de mamos in fata colegilor si a prietenilor el face pe baiatul dur si sever. nu trebuie sa-ti faci griji.
este ceva des intalnit.incearca sa vorbesti cu el si sa ii spui ca te cam doare ca se comporta asa cu tine in fata altora.atunci el o sa-ti explice ceea ce ti-am spus eu sus.nu-ti face griji
In primul rand buna.in al doilea rand poate ca ii este rusine sa se afiseze cu iubita lui la scoala.sau poate ca ii e teama ca prietenii lui nu te vor placea si va primi reprosuri.incearca sa te porti la scoala cu el la fel cum el se poarte cu tine. ignora-l la scoala si s-ar putea sa-si schimbe comportamentul. sper ca am fost de folos
Geo2969686 întreabă: