| tpu_ank a întrebat:

Daca cea mai buna prietena te-ar trada...
nu o data...
suferi...
ce ai face?

Răspuns Câştigător
| DrViorel a răspuns:

In primul rand trebuie discutate si spuse punctele de vedere, deci nu se fuge ca un las/lasa, spui clar ce anume a facut, tu nu poti ierta si daca vezi cereri de iertare sincere si schimbari merita sa accepti, daca se repeta si nu vezi nici un rezultat, atunci cu siguranta poti sa renunti la acea/acel prieten/prietena... Dar un sfat, nu renunta usor la prieteni, incearca sa iti impui punctul de vedere asupra lucrurilor in fata lor, daca accepta, atunci iti sunt cu adevarat prieteni, daca nu accepta atunci inseamna ca nu pierzi nimic, caci daca nu te asculta ci doar asculti, asta nu se numeste prietenie, ci doar se folosesc... O zi buna Anka...

17 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu se poate numi prietena bineinteles ca as rupe legatura cu ea ce te tradeaza o data o va mai face

| inna a răspuns:

M-a tradat deja..si i-am dat cu next laughing

nony
| nony a răspuns:

1.nu o poti numi cea mai buna prietena
2.nu e nevoie sa-ti tradeze increderea de mai multe ori, e de ajuns o data
3.nu stiu daca suferinta e cuvantul potrivit, dezamagire suna mai bine

| M.madallina a răspuns:

Nu am trecut printr-o astfel de experienta si nu stiu ce as face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice tradare, fie cat de mica, inseamna suferinta, iar cei care iti aduc tristetea, nu merita sa te aiba in preajma. Daca m-ai tradat, m-ai uitat! Uiti ca m-ai cunoscut, uiti ca exist! Simplu si valabil pentru toata lumea, nu doar pentru "cea mai buna prietena"...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi deceptionat din cauza ca nu mi-as putea explica cum de a fost posibil sa-mi fie prietena.Deci mi-as asuma o parte din vina dar as renunta de prima data pentru ca, daca a tradat odata, inseamna ca tradarea este in firea ei si nu se va putea opri.

| Bogdana a răspuns:

Chiar daca sufar...Sigur as pune punct, capat acestei prietenii

cami
| cami a răspuns:

Esti mica tu, probabil pe parcurs o sa-ti dai seama ca nu exista prietenie. Cunostiinte, colege, vecine, da. Dar prietene, in niciun caz. Sau, foarte rar! Da, sufeream (idioata de mine) dar... asta m-a invatat multe.

| marsy a răspuns:

Rupe legaturaaaaaa cu ea. da, e adevarat ca suferi! dar mergi inainte

| marioBARCELONA a răspuns:

Nu as mai considera ca-mi este prietena.As lasa timpul sa rezolve...
Succes!

| juniper a răspuns:

Nu as mai vorbi niciodata cu ea din cauza asta, tocmai si-a pierdut o prietena foarte buna, nu mai merita a treia sansa, ea a facut-o cu mana ei.

| Mony_4137 a răspuns:

Ejectlaughing (e ovorba de prin clasa)
Sfat (am auzit-o de la un psiholog): Daca o vezi pe strada si iti vine sa te iei de ea, fa cel putin 10 pasi (nu catre ealaughing) si ignor-o.

| theodoraafi a răspuns:

Pritena mea in care avea cea mai mare incredere m-a tradat. plus ca am aflat ca e o prefacuta si cred ca mereu mi-a dorit raul. am rupt legatura cu ea si acum cateva saptamana i-am dat o noua sansa. am zis ca poate ma insel, ca duminica sa ii zica prietenului meu sa ma paraseasca ca nu sunt fericita cu el(desi eu sunt foarte fericita). acum sunt hotarata sa nu o mai iert. si-a batut joc de mine straight face

| putzulica a răspuns:

Daca era prietena me-a cea mai buna nu facea ast. P

| simoSTAR a răspuns:

Cea mai buna prietena, eram mai ceva ca surorile m-a etichetat altfel decat sunt.si ea ma cunostea cel mai bine.am lamurit cat de cat situatia pe mess si la telefon desi eu am incercat foarte mult sa o conving sa ne vedem fata in fata sa vb dar ea cam amana intalnirea asta.am suferit, sufar pentru ca tin enorm de mult la ea in ciuda a tot ce s-a intamplat... dar la noi s-a intamplat o data. daca crezi ca nu ai gresit cu nimic si te tradeaza de fiecare data cand tu treci cu vederea, eu zic ca, mai bine fara decat cu astfel de specimene prin preajma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine m-a tradat prietena cea mai buna... ignor-o si o sa o doara! si nu mai avea incredere in nimeni in afara de parintii tai, ca nimeni nu iti vrea binele!

| Dev a răspuns:

Pe mine chiar astazi m-a tradat prietena mea.Dar, stiu exact ce sa fac.Trimite-i un mail cu:M-ai tradat si nu te mai iert. Daca ai de gand sa iti faci de cap fa-o pentru ca nu te mai iert si nu mai am incredere in tine.Asa am facut si eu si a mers.BAFTA!