Daca se intampla pentru prima oara iarta-l dar atentioneaza-l ca nu a fost frumos din partea lui sa-ti intoarca spatele atunci cand aveai cea mai mare nevoie de el. in cazul in care povestea se repeta inseamna ca nu merita prietenia ta
Poi nu o strici doar ca atunci cand va avea el nevoi de tine si tu sa ii intorci spatele.
Daca iti intoarce spatele atunci nu este un prieten adevarat
Buna.
uite o idee.
pune-l sa-ti demostreze ca ii pare rau, ajutandu-te cu ceva de care ai nevoie. Sa bata pe cineva, sa ameninte, sa te ajute la teme.ce-ti trece prin minte.
Multa bafta:*
Daca cel mai bun prieten al tau face asta inseamna ca nu iti este prieten, el de fapt este un prefacut iar apoi isi cere scuze ca si cand nu sar fi inmplat nimica euzic sa nu mai fi prieten cu el deoarece te va abandona exact cand o sa ai mai mare nevoie de el fundiza? daca te-a ajutat sfatul meu? :X
Iartă-l. Asta pățisem și eu dar mi-am cerut eu prima scuze. De ce? Eram prea supărată ca să mă mai gândesc și la cum se simte el, neglijându-l și rănindu-l la rândul meu.
Poate asta ai făcut și tu, poate nici lui nu-i e bine acum și de asta te-a neglijat. Crede-mă, mai bine iartă-l... eventual, cere-ți și tu scuze.
Totul va fi bine astfel.
Nu cred ca a facut ceva de neiertat. E normal sa fi suparata, dar in fond e cel mai bun prieten al tau si merita sa fie iertat, mai ales daca si-a recunoscut greseala si si-a cerut si scuze. In fond, nu prea mai are ce sa faca acum mai mult decat atat. Insa daca vrei sa eviti astfel de "iesiri" ii spui de acum ca te-a deranjata comportamentul lui si ca ai vrea sa nu se mai repete.
Andrei67y5 întreabă: