| claudiu_5610 a întrebat:

Daca chem un spirit care era bun cand era pe pamant poate sa fie rau cu mine sa ma bantuie? (dau fundita!)

Răspuns Câştigător
| portocal??? a răspuns:

Daca pe pamant era bun, cu siguranta si in cer este bun.Doar ca s-ar putea sa-l deranjeze putin ca nu-l lasi sa traiasca acolo in pace. Dar daca e bun nu-ti va face nimic.Totusi.nu te juca cu spiritele.

6 răspunsuri:
| VoiceWithin a răspuns:

Buna!, nu te juca cu spiritele, ca poate sa fie in locul lor diavolul si cred ca nu o sa iti placa... ca mie mi-a murit unchiu si a fost inmormantat de ziua mea a fost cumplit de urat, m-am simtit foarte urat, si totusi daca vrei sa invoci un spirit cred ca stii ca asta o faci cu diavolul nu singur straight face nu o face si ai grija de tine ca mai tarziu o sa fie prea tarziu daca o faci acum...

| Bii26 a răspuns:

Eu zic sa nu te joci cu spiritele! Sigur acestea o sa-ti faca rau! Poate au fost bune cand erau pe pamant dar acum? Sigur cel rau este la mijloc!

| Special_girl a răspuns:

Nu face asa ceva in nici un caz, nu stii ce se poate intimpla.

| OanaG a răspuns:

Nu fii nebun, sa nu te puna naiba sa faci asa ceva ca nu mai scapi de ele, nici cu preotu!laughing

| Mara_4803 a răspuns:

Daca era bun pe pamanat este bun si in cer. poti sa incerci daca vrei dar asta inseamna ca o sa-l deranjezi. fundita?

| anonimaa a răspuns:

Nu...totusi daca faci asa ceva (cred ca prin sedinte de spiritism) ai grija sa nu exagerezi. o poti face o singura data (sau de mai multe) dar in principiu o singura data ar fi indicat sa-l chemi pe pamant caci poate dupa acea ar putea deveni manios doar o singura data! am mai auzit din astea si spiritele se roga mai tot timpul acolo sus si nu este bine sa le deranjezi...
sper ca ti-am fost d folos pup botoghina16:*:* (fundita?)