Daca iti dezactivezi profilul, nu vei mai aparea pe facebook toate comentariile care le-ai dat vor disparea toate etichetele, dar cand il vei reactiva va fi absolul tot la fel.Nu se schimba nu se adauga nimic:* sigur!
Odata cu dezactivarea contului de facebook,toate comentariile,aprecierile,relatiile[mama,tata,var, sora etc], tagurile etc. vor disparea. Chiar si atunci cand scrii numele ontului inchis nu va mai aparea : va fi sters! si in 2 saptamani de la inchiderea contului,nu vei mai putea deschide contul, doar sa iti creezi altul pe acelasi e-mail. Deci, totul se sterge.
Daca ti dezactivezi contul dupa facebook, vor fii comentariile prezente dar nu va arata de la cine este si like'urile vor fii si ele prezente dar nu va arata de la cine sunt, si cu etichetarile nu vor mai fii disponibile, iar tu daca iti vei reactiva contul se vor vedea toate adica comentariile, etichetarile si aprecierile ( likeuri'le ). Crede-ma stiu cel mai bine pentru ca mi-am reactivat si dezactivat contul maxim de 10 ori. Cu siguranta stiu ma bine de cat Ellycreo pentru ca n-are habar din k a zis acolo sper ca te-am ajutat pa-pa! Pup
madalinutza_3485 întreabă: