| Andreealovechocolate a întrebat:

Daca cineva posteaza o poza cu mine pe Facebook si refuza sa o sterga, se poate apela la politie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce CONTINE aceea fotografie!
Daca ai fost santajata, amenintata si daca aceea fotografie are un continut obscen sau jicnitor la adresa ta atunci DA!
Iti sugerez sa anunti politia in acest caz-daca NU atunci roaga-l pe cel care a postat-o s-o stearga!

4 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Da, poți apela la poliție.
Dar depinde ce fel de poză e.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci la politie cand esti amenintat nu ca nu iti place tie ca cineva a pus poze cu tine pe fb

| AnonimGirl2345 a răspuns:

Da,normal!
Asta se numeşte "uz de identitate"! Şi eu am păţit aşa o dată cu câteva conturi de fb, şi am apelat rapid.
Sau : Dai pe setări, la fotografia postată de persoană, setări apare mai jos un pic de tot, şi dai raportează, apoi alegi un motiv iar poliţia facebook va şterge automat poza cu tine ^_^.
Dacă nu, sună la poliţie! E grav când cineva se dă drept tine sau fură informaţii personale!
Sau ameninţă persoana respectivă, poate de frică, o să o şteargă. Sau vorbiţi cu calm, cu frumosul, şi poate va înţelege că a greşit şi că ţie nu îţi place ce a făcut! happy Cam aşa te sfătuiesc eu.
Sau mai e ceva : Te duci pe setări şi o să-ţi apară ciupeste şi raportează/blochează, dai click pe raportează/blochează şi gata. Sper că m-ai înţeles. Blochezi acea persoană ^__^.
Fundă?
*sper ca am fost de ajutor*

| suntserios a răspuns (pentru AnonimGirl2345):

Politia facebook... tare asta