Nu, fiindca nu faci opere de caritate, din mila pentru acel cineva.
Eu una nu mi-as irosii timpul cu unul care afirma ca el ma iubeste, dar eu nu simt nimic pentru el, dimpotriva, l-as refuza clar si direct.
Dar daca tu simti ceva de exemplu iar el nu simte dar te place mult totusi, l-ai mai accepta?
Nu face sens ce spui si nu si nu l-as accepat de mila, sub nici o forma.
Pai daca tu simti ceva atunci nu e mila
Ba este mila, ca unul simte si celalat nu, deci nu este dragoste egala, de ambele parti.
Dar totusi daca atractia fizica e puternica si iti si place felul de a fi al acelei persoane atunci merita nu? Ca cel mai probabil va fi si dragoste pana la urma daca e asa
Nu merita, fiindca dragoste nu vine niciodata "pana la urma"... ori vine de prima oara, ori nu mai vine deloc.
Si e dragoste decat daca sunt acei "fluturi in stomac"?
Placutul ala nu inseamna dragoste, putand fiind doar o dorinta sexuala sa ai sex cu orice femeie care-ti pica in man, iar fluturii aia sunt de fapt excitarea sexuala cu care o confunzi.
Ti-am explicat ca nu se poate dragoste numai de 1 singura parte, este musai sa fie reciproca si sincera, ca relatia sa poata functiona.
Si daca nu prin acei fluturi atunci cum se manifesta dragostea?
Nu se manifesta nimic, odata ce nu este dragoste.
Trece pe partea cealalta a strazii, fara sa te bage in seama, te ocoleste, tocmai pentru ca nu simte nimic pentru tine.
Dragoste cu sila sau din mila NU exista.
Decat sa te complici in felul asta, mai bine te apuci de tricotat, ca-i pierdere inutila d evreme.