| mezeicristina33 a întrebat:

Daca cineva v ar intreba :"va dau 1 miliard de euro, ce ati face cu ei"? voi ce ati raspunde? funda!

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

As calatorii prin niste locatii mai indepartate si unde mereu mi-am dorit, si as pastra o parte si sa-mi deschid o mica afacere gen o cafenea sau un restaurant.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Viloaica, toate masinile care mi le doresc... apoi calatorii pana nu mai pot merge

| OldSoul a răspuns:

Imi iau prietenii, merg in California si-mi deschid un atelier de restaurari/tuning auto.

| deeeaqq a răspuns:

Vilă în Bahamas cu piscină
șiii
o fântână de ciocolată
șiiiii
multe călătorii
șiiiiiiii
multă pizza
șiiiiiii atât

| FaraNumePls a răspuns:

Calatoresc prin toata lumea impreuna cu familia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As rade si mi-as vede de drum, crezand ca e o gluma. Dar sa zicem ca ar fi adevart...nu i-as accepta. Nu pot lua bani degeaba de la straini. happy

| NAT0 a răspuns:

Dă-mi-l și-ți zic după.

| tudorvolcano a răspuns:

Îmi finanțez studiile, înafară de facultatea pe care o fac, mă mai apuc de:
- matematică
- fizică
- limbi clasice
- teologie
- muzică
- educație fizică.

Deasemenea, îmi iau și o casă cu foarte mult spațiu, într-un loc foarte puțin poluat, îmi fac o sală de sport, de asemenea îmi fac un super abonament să călătoresc unde am eu nevoie pentru studii.

Educația este arta artelor, dacă un pictor pictează o pictură moartă, educația lucrează pe viu, produce un om mai bun.

Recomand oricui poate, să investească în educație! E o investiție sigură și de durată. Și nu doar bani, ci și timp să investească!

| Roliii a răspuns:

As pune banii sa lucreze pentru mine

| vanilla80 a răspuns:

Aș investi și după ce totul începe să miște m-aș rupe cu distracțiile, iar când voi muri în testament voi avea o singură dorință să investească și ei să le fie celor care vor urma bine happy

| Stefanismyname a răspuns:

Cred ca i-as investi in Romania, as construi fabrici, as face multe locuri de muca ca toti romanii sa se intoarca acasa.Mi as lua cele mai frumoase masini, mi-as face o vila sa moara toti de ciuda

| Gabriella9980 a răspuns:

Eu imi doresc mult sa am o cariera in muzica, actorie. Vreau sa devin o artista. Cu siguranta i-as folosii sa-mi implinesc acest vis happy.

Întrebări similare