| xSequel a întrebat:

Daca dai delf-ul si cambridge-ul cati bani iti trebuie sa mergi in Franta si in Anglia? Daca nu stiti la amandoua spuneti-mi doar la una daca stiti.
Intreb asta deoarece eu am 12 ani si sora mea are 15 si ea vrea sa dea delf-ul si eu cambrigiu si nu stiu cati bani imi trebuie.Ma tem ca ea sa mearga in Franta si eu sa stau acasa pentru. ca nu o sa aiba parintii bani sa ma trimita si pe mine in Londra :(( asta este visul meu si nimeni nu mi-l poate lua. I-am zis asta si la sora mea dar nu cred ca-i pasa. Daca va ganditi ca poate no sa ia delful ei bine va inselati, a luat premiul 1 la un concurs de Franceza si ia numai 10 si 9 la materie.Si eu sunt la fel, dar nu la Franceza ci la Engleza, iau numai 10 si din curiozitate am scris pe internet " test cambridge" si mi-o dat un test : http://www.cambridgeesol.org/test-your-english/index.php nu stiu cum dar am luat 9 la test, doar 4 greseli in rest totul corect, fara a mai traduce, poate doar cuvantul "drops" ca n-am stiut ce inseamna. Ei bine stiti ceva? Nu am scris asta ca sa ma laud, dimpotriva v-am scris toate astea pentru. ca sunt disperata sa nu raman in Romania.Nu incepeti sa ziceti gen " mai bine ramai in Romania ".

1 răspuns:
| noob a răspuns:

Din Romania pleci cu trenul sau avionul, nu cu examenul Cambridge.