Incearca sa faci mai multe abdomene, mananca multe fructe si morcovi fierti, stiu ca nu este gustoasa deloc dar am auzit ca este ideala pentru cura de slabire leurda(usturoiul salbatic). se poate gasi in piata... daca ai febra musculara continua sa faci abdomene pentru ca febra se elimina prin exercitii... sper ca ti-am fost de folos
Hm sigur o sa da-i jos, stii doar ca [alergatu, gimnastica.etc] oricum nu ajuta atit de mult ca si faptul sa maninci numai fructe si mai sus de 18:00 sa nu pui nimic in gura, decit poate un ciai.
Sigura o sa slabesti. bafta :*
Mai bine traiesti sanatos si nu te supui acestui regim dur.Nici aia din armata nu sufera atat. Dai mai greu burta jos cu alergat si mancare in cantitati normale (cu mici exceptii) dar efectul este pe termen lung.
Bine draga, fa asa cum zici u mai sus, o sa obtii rezultatele dorite si pe deasupra o sa mai obtii ceva, lipsa de calciu, ameteli, atunci cand ai sa te ridici de jos o sa vezi negru inaintea ochilor, pentru lipsa de calciu, sincer nu mi-e usor sa-ti spun aceste lucruri, eu am nevoie sa dau cel putin 10 kg, am incercat ceea ce ai incercat si u, si nu mai eram in stare sa ma tin pe picioare normal, plus ca am inceput sa am probleme cu stomacul, mai bine un nutritionost te poate ajuta si sa-ti de-a o dieta corespunzatoare, echilibrata.succes