anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca doriti protectie pentru ca acasa sunt situatii ca:parinti betivi, sunteti batuti, un frate mai mare abuzeaza de voi sau chiar tatal, stiti unde sa mergeti? cui sa cereti ajutorul?

Răspuns Câştigător
| Linda a răspuns:

Parerea mea e ca ar fi bine copiii din familiile cu probleme sa aiba alte familii sanatoase in care sa gaseasca sprijin. Eu am fost la centrul de primire a minorilor, nu se discuta cu ei, o doamna cam intepata facea km de formulare cu ei, dar nu discuta mare lucru. Deci sa mearga la rude, prieteni, sa fie o comunitate in jurul lor. Maica-mea avea o matusa si un unchi mai ales care beau si copiii lor veneau la bunicii mei. Ca e important ca acesti copii sa vada alte familii, sa nu intre in acelasi cerc vicios cand vor fi mari.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate raspunde si un adult, dar informatia sa fie corecta, cititi pe net numai informatiile date de institutii autorizate, nu ce se posteaza pe diverse forum-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai las-o balta si fii suta la mie ca stiu toti si toate. Le mai dai si tu apa la moara ca sa raporteze numai daca ridici tonul un pic... Dupa care ne intrebam cu totii ce naibii au luat-o rara asa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@alina, dar cand "dracul"de copil isi omoara mama sau pe tacsu, atunci parintii ce ar trebui sa faca? Sa ii de-a bomboane?

| Will a răspuns:

O tai de acasa

| madagascar a răspuns:

La protectia copilului se apeleaza, copilul se duce pa primarie sau scoala si acestea apeleaza la protectia copilului