| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a întrebat:

Daca emisiunea "Romanii au talent" au ales o data gresit castigatorul concursului credeti ca mai are rost sa mai continue? Ce a facut si face Adrian Tutu o pot face mii de rapperi inca cu mult mai bine. Eu cred ca acesta nu e un talent, e doar un hobby/pasiune/job sa zic asa. Talentul e ceva cu care te nasti si nu ceva care il dobandesti invatand pe parcurs. Narcis Iustin, da e un talent si merita din plin sa fie premiat pentru ce poate sa faca, pentru talentul lui. Sa nu mai zic de Valentin Dinu care are o voce angelica si care sper sa ajunga cat mai sus cu "TALENTUL"sau.

Adica faceti si voi diferenta:
Adrian Tutu vs Narcis Iustin :
http://www.youtube.com/watch?v=8wcaPwDm4Wg vs http://www.youtube.com/watch?v=DywHwrc1fo8&feature=relat ed

Concluzia? : Oricine poate canta ca Adrian Tutu daca il strangi putin de "bijuterii". dar Adrian tutu nu poate canta ca Narcis Iustin nici daca i le prinzi in menghina iar dupa aceea sa i le tai jos.
Eu cred ca si aceasta femeie canta mai bine ca Adrian Tutu: http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_oac-oac_1372 3.html
Voi ce credeti? p. s: scuzati basmul. :d

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevărat,Adrian Ţuţu nu poate fi numit cel mai talentat român. Doar că la el a influenţat foarte mult cazul lui (nu avea părinţi ). Asta a sensibilizat mult publicul. Plus că el fiind un tânăr care arată bine,a dat pe spate toate puştoaicele care l-au votat.
Da, mai are rost să continue emisiunea.De ce? Ca să mă distrez eu.Am râs la foarte mulţi concurenţi şi sunt sigură că o voi mai face. Pentru cine iese câştigător nu prea mă agit, e treaba lor.Eu doar vreau să râd tongue.

4 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

De acord cu tine.Eram 100% sigura ca va castiga Narcis.Dar din cate stiu eu catigatorul a fost ales prin voturi si cum lumea asta e plina de pitipoance care voteaza doar baietii "draguti",era de asteptat. Spun asta pentru ca juma de clasa l-au votat pe Adrian numa pentru ca e dragut, nu pentru ca ar avea vreun mare talent.

Si totusi cred ca depinde si de caz.El era orfan, n-avea bani...chiar avea nevoie sa castige,pe cand Narcis de cand a intrat in semi-finala era deja schimbat(ca infatisare), deja era cunoscut pentru talentul lui si deja avea toate portile deschise, pe cand Adrian nu prea.Deci sa zicem ca a meritat, dar nu pentru talent, ci pentru cazul lui...

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Sunt total de acord cu tine, exact la asta m-am gandit si eu cand s-a terminat concursul (bine, nu am urmarit decat preselectiile si putin finala) dar stiu ca Narcis trebuia cu adevarat sa castige.Plus ca nu imi place rapp-ul si nici mufa lui Tutu, a.ca.a Milogu'.

| Vokii a răspuns:

Mi-a placut femeia aia cu oac oac. laughing
Da, ai dreptate ce zici tu despre Adrian Tutu. Cred ca in mare parte a fost votat de fete deoarece e dragut si n-are familie.
Asta nu-i talent! Trebuia sa se duca la "Dansez pentru tine".

| justme2025 a răspuns:

Totusi oamenii au votat, deci mi se pare corect. Si in plus, in finala narcis iustin a falsat toata melodia care a cantat-o. sa fim seriosi. eu cred ca a fost corect. deci, sunt de partea lui Adrian Tutu.