Mhamaaaa ai ochii verzi
si eu ii am verzi
si imi plac baietii cu ochii verzi
dar cred ca sufletul conteza mai mult pentru o fata
deci trage. le mai multe priviri
si vorbeste. le frumos:X
Nu cred
unele fete prefera si brunetii cu ochi verzi
mie'mi plac blonzii cu ochi caprui sau negri
si conteaza mult si comportamentul, nu doar aspectul fizic
Pentru mine nu conteaza parul sau culoarea ochilorEu stau cu cineva pentru ceea ce e, nu ca o blond sau brunet. Conteaza sa existe iubire si respect.
Chiar daca erai blond cu ochii albastri dar aveai o fata urata, nu conta culoarea parului si a ochilor pentru ca fata care s-ar tine dupa unul urat care are parul blond si ochii albastri, fara sa fie indragostita, iar fata tipului ar fi varza ar insemna ca este disperata dupa tipii care arata asa.
Eu una nu prefer decat tipii cu parul saten si ochii verzi, aia sunt de-a dreptul incitanti, cand saruta. Din pacate eu sunt cu un tip cu parul negru si ochii albastrii. Dar nu ma pot plange.
Sa sti ca eu nu caut blond cu ochi albastri ...conteaza sufletul baiatului sa ma respecte, sa ma iubeasca si sa nu ma minta
eu una n-am preferinte imi plac si blonzi si bruneti si cu ochi caprui si verzi si albastri...nu conteaza
doar sa fie mai inalt decat mine ...deci sa aiba mai mult de 1. 65
Bună.
Mie îmi place de un băiat din clasa mea. Este blond cu ochi căprui.
Depinde de fiecare fată ce preferă. De ex. mie îmi plac băietii cu ochii căprui. Eu îi am verzi-albaştri.
Deci, concluzia este: depinde de fiecare fată. O sa-ti vină şi ţie odată " sortita ".
Hey, nu conteaza ca ai ochii albastrii sau verzi, caprui and stuff. Daca am cu cine vorbi si esti de treaba poti sa fi baiatul perfect. Nu-mi trebuie unu cu nu stiu ce look si cu ochii nu stiu ce culoare atata timp cat el ma inseala, ma minte, nu ma iubeste si nu ma respectaParerea mea. Dar mai exista si fete cu pareri fixe legate de cum arati.Eu am pareri fixe legate de caracter.
xoxo
Degeaba este blond cu ochii albastri daca are o fata de parca l-a calcat trenul. trasaturile fetei sunt mult mai importante!
Mie imi plac baietii sateni cu ochii caprui sunt nebuna dupa ochii caprui.numi plac baietii cu ochii albastrii si mai ales blonzi.sunt cam najpa...
) in general cica` asta e baiatul ( barbatul) perfect blond cu ochii albastri mda mie sincer mi indiferent ke kuloare au okhii sau parul punetzi lentile si vopsestete blond daca asta te`ar face mai makio:X... Pa:*
Mie imi plac brunetii, indiferent de ochi.
Actualu` e frumos, brunet cu ochii albastri!:X:X:X
Eu una am o slabiciune pentru baietii cu ochi albastri sau verzi dar mai ales cei cu ochi albastri dar conteaza sh sufletul... A daaa sh sa fie mai inalti de 1 70
Ei bine. da mie una imi plk baietii cu ochi albastrii :X dar cred ca si ochii verzi st super/...:X depinde de preferintele fiecarei fete
PaPaa!
Mai bine ca nu esti blond cu ochii albastri pentru ca eu una nu-i suport
daca esti brunet cu ochii verzi esti baitu ideal pentru mine:X:X:X
si eu am tot ochii verzi:X
si iim plac la nebunie
da fiecare are gusturile ei
Heei, nu e nimic, și eu am ochi verzi, după cum reiese din avatar, uneori mă gândesc dacă nu mi-ar sta mai bine cu ei albaștri, dar mulți îmi spun cã ochii mei sunt hipnotici (serios?!?)… Așadar nu-ți face griji! Sunt fată și chiar nu îmi pasă ce culoare au ochii unui băiat, ca să mă îndrăgostesc de ei! Important e ca băiatul să fie drăguț și bun la suflet, bineînțeles să fie și un pic frumușel, dar conteaza mult sufletul
Andrei67y5 întreabă: