| RaresA a întrebat:

Daca eram blond cu ochii albastrii erau moarte fetele dupa mine? oare de ce?
pacat ca sunt negru cu ochi verzisad offf... hai fetelor sa vedem ce preferinte avetibatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
| roxyrocks a răspuns:

Mhamaaaa ai ochii verzilove struck
si eu ii am verzilove struck
si imi plac baietii cu ochii verzihappy
dar cred ca sufletul conteza mai mult pentru o fatalove struck
deci trage. le mai multe priviri
si vorbeste. le frumos:X

17 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nu cred straight face
unele fete prefera si brunetii cu ochi verzi tongue
mie'mi plac blonzii big grin cu ochi caprui sau negri

si conteaza mult si comportamentul, nu doar aspectul fizic

| Adela50 a răspuns:

Pentru mine nu conteaza parul sau culoarea ochilorlaughingEu stau cu cineva pentru ceea ce e, nu ca o blond sau brunetlaughing. Conteaza sa existe iubire si respect.

| madalicious a răspuns:

Chiar daca erai blond cu ochii albastri dar aveai o fata urata, nu conta culoarea parului si a ochilor pentru ca fata care s-ar tine dupa unul urat care are parul blond si ochii albastri, fara sa fie indragostita, iar fata tipului ar fi varza ar insemna ca este disperata dupa tipii care arata asa.

Eu una nu prefer decat tipii cu parul saten si ochii verzi, aia sunt de-a dreptul incitanti, cand saruta. Din pacate eu sunt cu un tip cu parul negru si ochii albastrii. Dar nu ma pot plange. love struck

| OanaG a răspuns:

Brunet ochi caprui, inalt cam la 1. 75... :X

| Rukhsandra a răspuns:

Sa sti ca eu nu caut blond cu ochi albastri ...conteaza sufletul baiatului sa ma respecte, sa ma iubeasca si sa nu ma minta big grin
eu una n-am preferintehee hee imi plac si blonzi si bruneti si cu ochi caprui si verzi si albastri...nu conteaza laughing
doar sa fie mai inalt decat mine big grin ...deci sa aiba mai mult de 1. 65 rolling on the floor

| Didw a răspuns:

Bună.
Mie îmi place de un băiat din clasa mea. Este blond cu ochi căprui.
Depinde de fiecare fată ce preferă. De ex. mie îmi plac băietii cu ochii căprui. Eu îi am verzi-albaştri.
Deci, concluzia este: depinde de fiecare fată. O sa-ti vină şi ţie odată " sortita ".

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Hey, nu conteaza ca ai ochii albastrii sau verzi, caprui and stuff. Daca am cu cine vorbi si esti de treaba poti sa fi baiatul perfecthappy. Nu-mi trebuie unu cu nu stiu ce look si cu ochii nu stiu ce culoare atata timp cat el ma inseala, ma minte, nu ma iubeste si nu ma respectahappyParerea mea. Dar mai exista si fete cu pareri fixe legate de cum arati.Eu am pareri fixe legate de caracterhappy.
xoxohappy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Degeaba este blond cu ochii albastri daca are o fata de parca l-a calcat trenulhee hee. trasaturile fetei sunt mult mai importante!

| alexutza_1725 a răspuns:

Mie imi plac baietii sateni cu ochii capruilove struck sunt nebuna dupa ochii caprui.numi plac baietii cu ochii albastrii si mai ales blonzi.sunt cam najpa...

| melissa_3397 a răspuns:

laughing) in general cica` asta e baiatul ( barbatul) perfect blond cu ochii albastri laughing mda mie sincer mi indiferent ke kuloare au okhii sau parul thinking punetzi lentile si vopsestete blond daca asta te`ar face mai makiolaughing:X... Pa:*

| USERname_1596 a răspuns:

Mie imi plac brunetii, indiferent de ochi.
Actualu` e frumos, brunet cu ochii albastribig grinbig grin!:X:X:X

| Vero1996 a răspuns:

Eu una am o slabiciune pentru baietii cu ochi albastri sau verzi dar mai ales cei cu ochi albastri drooling dar conteaza sh sufletul... A daaa sh sa fie mai inalti de 1 70 laughing

| Giulya01 a răspuns:

Ei bine. da mie una imi plk baietii cu ochi albastrii :X dar cred ca si ochii verzi st super/...:X depinde de preferintele fiecarei fetewinking
PaPaa!

| DeeaSexyGirl a răspuns:

Mai bine ca nu esti blond cu ochii albastri pentru ca eu una nu-i suport
daca esti brunet cu ochii verzi esti baitu ideal pentru mine:X:X:X
si eu am tot ochii verzi:X
si iim plac la nebunie
da fiecare are gusturile ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac satenii cu ochii caprui, negri sau verde f.inchis:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da erau pentru iti statea mai bine iti sta bine si asa cum esti

| Huntress a răspuns:

Heei, nu e nimic, și eu am ochi verzi, după cum reiese din avatar, uneori mă gândesc dacă nu mi-ar sta mai bine cu ei albaștri, dar mulți îmi spun cã ochii mei sunt hipnotici (serios?!?)… Așadar nu-ți face griji! Sunt fată și chiar nu îmi pasă ce culoare au ochii unui băiat, ca să mă îndrăgostesc de ei! Important e ca băiatul să fie drăguț și bun la suflet, bineînțeles să fie și un pic frumușel, dar conteaza mult sufletul