| anonim847483 a întrebat:

Daca esti impreuna cu cineva practic persoana aia mai e crush? Gen daca cineva te intreaba daca ai crush zici ca da sau nu?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Zici că ai iubit în pnm că de aia sunteți împreună laughing)

| Adry05 a răspuns:

Vezi că aici nu ești la tine în șatră să vorbești cu fă. Te aduc eu la civilizație dacă maică-ta n-a fost în stare. Dacă am ce să aduc, că presimt că în căpuțu ăla e o gaură neagră care încă sapă să caute cele mai mici urme de inteligență.

| anonim847483 explică (pentru Adry05):

Calmeaza te carnat transpirat ca te educ eu cum nu a putut mama ta in toti anii astia de cand nu i-a iesit avortul

| Adry05 a răspuns (pentru anonim847483):

Mi-ai dovedit destul deja că ești proastă, m-am convins, te rog nu mai insista cu alte dovezi laughing) mai ales tentativele alea de jigniri

Trist ca nu sunt jigniri, ci lucruri adevarate, la prostie ne bati pe toti

Ce mi-ai zis-o omggg laughing)))) mă duc la psiholog să uit de așa cuvinte dure sad mai zi-mi te rog eu, să am de ce să râd pe seara asta laughing)) așa jigniri ca la tine numa la preșcolari mai aud, cârnat transpirat rolling on the floor) jesus, ce imaginație au plozii ăștia

Plangi, plangi cu curu in sus daca tot, ca mai mult de 15 ani nu iti dau

Spre ghinionu tău am și facultatea terminată laughing) dar ai încercat, dă-mi un semn când treci de bac măcar

| Apokales a răspuns:

Crush mai inseamna ca nu poti avea o relatie cu acea persoana, dar din moment ce ai o relatie cu ea, atunci nu mai este crush. Plus ca nu ai cum sa schimbi o vorba cu el/ea pentru ca te complesesc sentimentele, deci...