Pai daca a fost acuta inseamna ca si taietura de la operatie este mai mare, acum depinde eu dupa ce m-am operat dupa aprox. 1 luna jum. am facut sport, dar daca faceam un efort mai mare ma durea...Eu iti recomand sa faci dupa 2 luni chiar si 3 deoarece in interior se videca mai greu decat in exterior si poate sa iti faca probleme pe viitor.
Pfoooa...2 luni.n-are cum pe mine doctoru nu m-a lasat sa fac 6 luni.si am incercat sa fac sport dupa trei luni si deja ma cam durea (putin cam rau )(sunt din bucuresti am fost la doctori buni. sport adica:sarituri alergat role bicicleta n"ai voie da sa mergi putin mai repede dupa vreo 3 luni nu se intampla nimic... sper ca te"am ajutat
Cand eu m-am operat de apendicita nu am facut sportul 2 luni si vreo 3 saptamani nu aveam voie sa mananc anumite chestii, da nu mai stiu ce... dulciuri si fructe(ca merele) parca...dar nu stiu sigur
Medicul iti recomanda 30 de zile fara efort fizic.Dar in functie de organismul fiecaruia si de intesitatea efortului aceasta durata se poate prelungi.Numai bine!
dublud întreabă:
misauratcuviata întreabă: