| IovescuFlavia a întrebat:

Daca eu am 16 ani și iubitul meu are 21 și vreau să mă mult la el și ai mei nu sunt de acord. El ar putea face pușcărie?

7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Nah nici nu e pedofilie, nici părinții nu te pot aduce acasă cu forța...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai 16 ani impliniti nu face nimeni puscarie, dar parintii te pot aduce acasa cu forta daca e cazul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar te vor lua acasă cu poliția dacă încerci sa plecu el! Ești încă minora, mai așteaptă doi ani!

| Hyperion7 a răspuns:

Daca întrețineți relații sexuale, e predispus să facă pușcărie, altfel nu.
Dar chiar și așa, părinții tăi te pot aduce cu poliția acasă pentru că ești minora până la urmă

| dullcat a răspuns:

Daca parintii tai se pun cu legea pe el, da, ar putea.Cat timp esti minora doar parintii pot raspunde de tine.Incearca sa asculti de ei, nu iti vor raul. Daca te muti la iubit ce faci pe urma? Iti mai continui studiile sau stai acasa si freci menta in functie de cum iti ordona el? Imi place sa cred ca alegi sa iti termini macar liceul, insa de obicei nu prea se intampla asa.Fii cu capul pe umeri si nu lasa pe nimeni sa profite de tine.Ai timp de relatii cate vrei abia dupa ce iti termini studiile.In felul acesta nu vei fi pusa intr-o situatie vulnerabila.

| darrio2007 a răspuns:

Daca aveti si relatii sexuale, da poate face puscarie.
Si sigur aveti, că nu stati voi pe uscat. Daca vrei sa te „multi" la el, asteapta sa faci 18 ani. Dar inca esti imatura in gandire daca el te-a convins sa faci asta.
Oricand iti poate da papucii si singurul loc unde te vei intoarce va fi tot casa parintilor.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, poate face puscarie, maia eles daca parintii tai il reclama la politie.
De ce nu pui tu mana serios pe carte, sa-ti termini licuel macar?
ca barbati si sex o sa faci toata viata dupa ce termini liceul, ca asta o sa te sexuiasca acum si in 2-3 ani te trimite inapoi la parintii ati, ca se plictiseste de tine.
la 16 anisori nu ai tu prea multa minte, daca sexul primeaza in loc de scoala si educatie.