| Florin1342 a întrebat:

Dacă eu merg la muncă în vacanțele de la școală.Ai cui sunt bani ai mei sau a părinților?
Am 17 ani și părinți când vreau să îmi cumpăr ceva pe bani care am muncit eu nu sunt de acord

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt banii tai, dar nu vad nici o problema ca parintii tai sa te incurajeze sa-ti cumperi ceva de ei, odata ce-i cheltui pentru tine.
Care-i problema ta pana la urma?

| Florin1342 explică (pentru Violleta2022):

Vreau să îmi cumpar un ATV sau cross și tatăl meu nu mă lasă să îmi cumpăr?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Florin1342):

Pai tatal tau are dreptate, ca esti prea mic pentru moatore, iar oamenii te iubesc prea mult ca sa te lase sa cumperi ceva atat de periculos, pentru anii tai.
Ii inteleg perfect fiindca am facut acelasi lucru cu fii-miu cand avea 17 ani, doar ca noi i-am cumparat masina ca sa-i mutam gandul de la motoare, fiindca prietenul lui cel mai bun a murit intr-un accidnet de motor fiind lovit in plinde o masina care circula neregulamentar.

Am avut un 125 2t care dezvolta 30+ cp deci nu e prima dată când mă urc pe o motocicletă

| Violleta2022 a răspuns (pentru Florin1342):

Sa inteleg ca parintii te-ai lasat deja sa-ti iei permis de motor?

Motor de câmp nu să fac școala moto.Permis de motor numai la 18 ani peste un an vreau să dau. Motocicletă de padure vreau eu să îmi iau și am avut una deja

suntserios
| suntserios a răspuns:

Munca ta, banii tai.

| Hyperion7 a răspuns:

Ai tai

| Madaxo97 a răspuns:

Sunt banii tăi, nu au ei dreptul să îți ia banii, îi ajuți eventual cu ceva bani și pe ei dacă vrei dar să îți rămână și ție ceva, nu te duci sa muncești degeaba, altfel de ce te mai duci la muncă?

| 1onurSimion a răspuns:

Sânt banii tăi. Munciți cinstit de tine. Atâta timp cât ai ales sa muncești toată vară în loc să-ți petreci timpul prin cluburi și locuri Destrăbălate murdare...

Nu are voie nimeni să dedică cu munca ta cinstită ce sa faci cu bani tăi tu îți iei ce vrei tu bani tăi n-au muncit ei in locul tău să știe cum se câștigă bani tăi munciți de tine cinstiți.