Nu dar trebuie facut in mod sistematic si sub indrumarea cuiva nu haotic si fara a sti ce implicatii poti avea.
Mai bine astepti. Tu esti un crestere, la 14-17 ani suntem niste copii, adolescenti. Cred ca dupa varsta de 18 ani nu ai de ce sa-ti mai faci griji.
Nu, e doar o prostie absoluta creata de niste oameni fara ocupatie. Daca faci sala vei creste. Dar, conteaza si factorul genetic, daca ai parinti mici de inaltime, tu vei avea sanse sa fii la fel ca ei. Chestiunea cu cresterea in inaltime tine cont de genetica. Genetica e foarte diversa... Poti sa ai parintii cu ochii caprui iar tu sa ai ochii albastri, spre exemplu...
Baietii cresc in inaltime pana la 18-21 de ani. Deci mai ai mult de crescut...
O zi buna!
Daniel.
Depinde. Daca faci ridicari in maini, la bara, te inalti. Daca nu, te inlatesti si ramai mic. Trebuie sa vorbesti cu vreun antrenor!
Eu m-am apucat de sala si am 14 ani dar am 1.75. si la sala vin si copii de 11 ani. cei ei drept fac cu greutati super mici...
Eu cunosc pe un om, care a facut sala de la 10 ani si ghici cum e acum. E un om foarte inalt si voinic. Sala nu-ti opreste cresterea. Mie mi-a mai zis medicul ca daca faci sala ramai mic numai daca ridici haltera desupra capului.
vladut22w întreabă:
RazvanCazan întreabă: