| facepalmlol a întrebat:

Daca fericirea altuia ar depinde de tine, iar singura ta sansa ar fi sa pleci intr-o tara straina, tu fiind inca la scoala, ce ai face? Avand in vedere ca ma refer la Belgia, ca si tara, ar trebui sa stiu franceza si engleza la perfectie, nu? Si daca eu nu-s chiar asa de excelenta, ce ma fac? Ca doar acolo se face gramatica si matematica in limba lor si mie mi se pare al naibii de greu!
Ah, si mai e inca ceva: daca vreau sa public o carte, cam cat ar trebui sa cheltuiesc?

3 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Pentru publicatul unei carti se cheltuie mult.Prima data depinde de cum vrei sa iasa, ce coperta sa aiba, cate exemplare, cate pagini trebuie sa vorbesti cu un editor, ala evident o sa schimbe formularea intr-una mai pompoasa si la final primesti nota de plata.Nu stiu cat dar de ordinul zecilor de milioane, linistita, spun eu.

Tine minte ca Belgia e Vecina cu Olanda, de fapt Netherlands se numeste, Olanda de sus si jos sunt doar 2 tinuturi din ea(da e tara federala,gen America sau Russia) si amandoua sunt prinse intre Germania si Franta,si nu se vorbeste Engleza acolo,aproape deloc,acolo se vorbeste Franceza si Germana. Evident ca e greu sa inveti intr-o tara straina chiar daca-i sti limba la perfectie,de aia eu zic sa ramai acasa,sa termini scoala,pentru ca e mult mai usor aici,esti mai relaxata, nu trebuie sa te gandesti tot timpu la ce spui, faci etc.
Dupa ce termini liceul si facultatea aici eu zic ca poti merge linistita in afara desi cel mai bine ar fi sa ramai la noi, sau sa revii pentru ca tara asta are nevoie de noi, si nu e deloc bine so lasam prada tiganilor si ungurilor.

Răspuns utilizator avertizat