Si fericirea altora imi provoaca mie durere deci. Nu.
Pana la urma, nici nu stii pentru cine renunti tu de fapt la 'fericire'. Oamenii au multe fete, te joaca pe degete cum nu te astepti.N-as renunta pentru nimic la nimeni.Sunt egoista.
Asta este o intrebare chiar dificila,hmm, pai depinde fericire sentimentala sau materiala. Daca este vorba de cea sentimentala nu ar trebui, deoarece daca tie iti este bine si persoanelor care intr-adevar tin la tine le va fi bine si vor fi fericiti.Si,in plus daca tu esti fericita pe plan sentimental/moral ii poti ajuta si pe altii. Daca este vorba de fericire materiala, eu zic sa renunti la ea deoarece nu este atat de importranta fata de iubirea celorlalti. Sper ca te-am ajutat
fundita? plsss
Buna.
Daca fericirea mea ar provoca durere personaelor dreagi? Acest lucru nu se poate! Daca ei sunt suparati sunt si eu! As renunta la orice lucru care ma face fericita pentru a fi si ei fericiti ptc stiu ca daca ei sunt fericit sunt si eu :X. Personele dragi sunt tot pentru mine si nu concep ca ele sa fie triste!
Bye-bye :*
.Da.uneori,e mai ben sa te lasi deoparte pentru fericirea celor dragi, pentru ca odata vei avea si tu nevoie, atunci si ei vor lasa fericirea lor pentru fericirea ta :X
Nu...eu una nu...pana la urma e viata ta totusi si nu trebuie sa te lasi pe tine pentru o persoana care nu sti cat veti mai ramane impreuna mai bine ti la fericirea ta decat sa regreti mai tarziu
Sincer.NU
si nu pentru ca as fi egoista ci pentru ca prea mult mi-a pasat de ceilalti.
pana acum
Muhaha, normal ca nu. Persoanele dragi ar trebui sa inteleaga ca asta vreau si asta imi doresc si ca e cel mai bine pentru mine. Cat despre restul? Ma hranesc cu durerea lor atata timp cat primesc opusul! Narcisist, dar sanatos...