Mai da ce dracusor mai esti
Eu am 13 ani si...nu pot sa spun ca ma preocupa jucatul cu papusile.Ma preocupa scoala si un baiat (sa il admir din umbra, si sa visez la el ca la printul din poveste, nu sa ma ling cu el sau sa il las sa ma pipaie...Doamne fereste!).Dar, am in clasa si fete care fac ce am zis eu in paranteza.Si care au iubit de la 11 ani. Dupa parerea mea,mi se pare o aberatie! Si da,am si colege care au fumat, am o colega care se drogheaza. Aaaa, si mai am si colege obsedate de sutienele cu bureti, de tocuri, si sa arate cat mai matur si sa fie cat mai aranjate. Fete care sunt vazute tot timpul cu ochi rai de profesori.Deci,concluzia este ca fete 100% normale nu mai gasesti niciunde.Si da, sunt constienta ca si eu am o gandire prea matura pentru varsta mea, cand vine vorba de viata.Dar repet, eu am o GANDIRE matura, nu si un COMPOTAMENT de adolescenta.Si nici sa te mai joci cu papusile la varsta asta nu mi se pare normal, sincer. Cele mai normale fete la varsta mea, mi se par cele care viseaza (ca mine :d), si sunt preocupate si de scoala(tot ca mine).
Pai baietii, sa se machieze, sa-si intinda parul cu placa, fumatul, golaniile, sa isi faca unghiile, sa se aranjeze toata ziua m cam astea ar fi. Fetele din ziua de azi sunt mult mai mature ( si golance)
Baieti, sex, epilat, machiaj, filme horror. Toate astea doar daca citesti prima pagina de pe TPU.
Salut alex! Pai o prietena mea are 12 ani si de obicei iese afara cu prietenele la barfa... Sta la pc mai mult si la scoala eu zic ca asta ar fi ocupatia si celorlalte fete... dar sa inteleg ca tie iti place de fata asta . Daca vrei sa o impresionezi fai ceva pentru ea ofera-i cadouri de ziua ei de 8 martie sau cand iti vine tie. Asa o poti impresiona, fa-i complimente vorbeste cu ea