| me_1960 a întrebat:

Daca folosesti fond de ten iti apar cosuri? Cat de des folosesti?happy

Răspuns Câştigător
| girls97 a răspuns:

DA! este ft adv chiar apar foarte multe cosuri...ew nu aveam nici 1 cos pe fata am folosit o saptamana la rand fond de ten sh am fata plina acum si nu mai folosesc daca vrei iti recomand batonul corector de la avon te dai cu el apoi til intinzi pe fata ca si cum ar fi fond de ten [bagheta dinaceea] e ftt bun sa scapi de cosuri si da impresia k ai folosit fond de ten :X sper ca ti.am fost de ajutor big grin

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Mie nu mi-a aparut niciun cos, si il folosesc de fiecare data cand ies in oras, sau vin prietenii la mine.

| dana85 a răspuns:

Nu numai ca iti apar cosuri, dar pielea nu mai resipa, porii sunt inchisi si tenul imbatraneste prematur.

| Addicted2Chocolate a răspuns:

Sincer, mie mai mult imi apar daca nu folosesc. Ma dau cu el in fiecare zi deoarece trebuie sa acopar niste imperfectiuni create de o solutie pentru cosuri folosita cand eram mai mica, dar in rest, nu am nici o problema. thinking

| Lavynya99 a răspuns:

Din cate stiu eu, fondul de ten are rol de acoperire si protectie, nu de hranire a pielii.cand il intindem pe fata, porii se acopera iar pielea nu mai respira in voie.folosirea in exces poate duce la aparitia ridurilor, de aceea nu este recomandat sa-l utilizezi des.Partea cu bubitele si cosurile care iti apar, cred ca are legatura si cu ce fond de ten folosesti. In primul rand, trebuie sa fie potrivit tipului tau de piele si in al doilea rand, cred ca are legatura si cu ce marca e si cat costa. Te pup! Ai grija de tenul tau!

Întrebări similare