anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca i-ai spune cuiva ca il/o placi nu e ca si cum i-ai spune ca vrei sa fiti impreuna? Ce inseamna pentru voi a placea pe cineva? Mie mi-a spus o fata ca ma place dar ca nu si-ar dori o relatie ca pentru ea a placea inseamna atractie fizica si sentimentul ca iti pasa de persoana respectiva. Pai daca e asa inseamna ca mie imi place de un sfert din fetele care le cunoscstraight face
Mersi de atentia acordata.

7 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Și de mine?

Ba da, când mărturisești ceea ce simți, e clar că vrei ca persoana respectivă să știe de tine, să știe că o dorești, că vrei să sari peste acest moment încurcat și să zică din start- „da".

De la „plăcut" începe totul, n-ai cum să iubești și apoi să placi sau să te simți atras.
Bineînțeles, nu uităm de : te plac ca persoană, îmi place cum gândești, îmi place ceea ce faci, ești o ființă minunată. Dar asta rămâne pentru tine, ca și idee, deoarece dacă tu spui : te plac, atunci e cu totul altceva.

| anonim_4396 explică (pentru h3r):

happy
Daca ar fi sa ma i-au dupa spusele fetei respective pe tine nu te plac din cauza ca nu exista atractie fizica pentru ca nu te-am vazut niciodata, dar partea a doua, cum ca iti pasa de persoana respectiva, chiar daca nu te-am vazut si te cunosc de pe un site sa stii ca imi pasa de tine:*
Si sunt de acord cu tot ce ai zishappy

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Pupăăă :*

Și nu, nu te corectez așa cum faci tu, nu pot! ( Eram conștientă) phbbbbt

| anonim_4396 explică (pentru h3r):

Corecteaza-ma, nu pot avansa daca nu mi se spune unde gresesc.

In legatura cu ce erai constienta?

| LegionarulRoman a răspuns:

In 90% din cazuri inseamna: "vreau sa mi-o trag cu tine" sau "ma simt cool alaturi de tine" sau "vreau sa fi inca o taietura pe rabojul cu iubitele pe care le-am avut si care ma fac sa ma simt cel mai tare".

Poate te place pentru felul cum gandesti, cum te comporti sau felul in care vorbesti.

Pana si fraza "imi doresc sa fiu cu tine" este una laconica.In ce sens vreau sa fiu cu tine? Vreau sa ne casatorim? Sa ne iubim,cu urcasurile si coborasurile vietii, pana moartea ne va desparti? Sau vreau sa fiu cu tine o perioada, pana ma satur de tine, asta ca sa-mi satisfaca dorinta la moda de "a avea iubit ".

Diferenta dintre "a placea" si dragostea adevarata e mare, mai ales in societatea actuala.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Acest compliment este folosit in diferite ipostaze, nu intotdeauna inseamna ca daca placi pe cineva vrei sa fiti iubiti, si complimentul "iubesc" este la fel... "te plac pentru felul cum canti", aici nu exista sentimentul dragostei, este o afectiune fata de ceea ce face persoana respectiva, difera de contextul in care este folosit

| MicSiRau a răspuns:

Mie de trei sferturi laughing probabil te place pentru felul cum arati si nu ar incepe o relatie cu tine pentru ca probabil nu ii place cum te comporti sau cum gandesti..sau invers ii place cum gandesti dar nu cum arati. cred ca ea e cea mai in masura sa iti raspunda la intrebarea ta happy