| dragonslep a întrebat:

Daca iau proteine un timp si dupa aia nu mai iau mi se pate lasa pielea? sau sa ma desumflu? raspundeti doar cei ce stiti pls

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

NU o sa te dezunfli ca nu esti balon happy!
NU o sa ti se lase pielea dar se va opri cresterea muschilor, vei ramane asa cum esti, iar daca vei inceta si antrenamentul cu timpul vei reveni aproape cum ai fost inainte de antrenament! Bafta!

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns (pentru lpavel):

Nu chiar, daca iti asiguri suficiente proteine din alimentatie, o sa continue cresterea muschilor si cand te lasi de suplimente.

Eu nu mai folosesc de 8 luni ( dupa ce am folosit 2 ani zilnic ) si tot am crescut ( si cresc ). Alimentatia e baza.

| lpavel a răspuns (pentru Cosmin86):

Dar dupa un anumit timp de antrenamente si dupa ce ai crescut ceva alimentele sunt prea putine sa te faca sa cresti in masa... doar daca poti manca un porc pe zi atunci e ok happy, dar nu trebuie sa faci asta pentru ca de aceia s-au invetat suplimentele!
Si apropo Cosmine cauta sa raspunzi la intrebare, daca e posibil primul, NU cauta sa te contrazici cu nimeni ca aici nu e concurs si nu te felicita nimeni pentru asta! De ce zic asta? Pentru ca te stiu dupa nume ca ai mai facut pe desteptul cu mine, spre marea mea mirare daca eu nu raspund sau altcineva la astfel de intrebari, NU raspunzi nici TU, deci cum am mai zis aici cautam sa ajutam NU sa facem pe desteptii unii cu altii! O zi buna!

| Cosmin86 a răspuns (pentru lpavel):

"daca eu nu raspund sau altcineva la astfel de intrebari, NU raspunzi nici TU", aici sunt 2 cazuri :

1. sunt destule intrebari de genul unde am raspuns ( primul )
2. in cazul asta, am raspuns adaugand o completare la ce-ai zis tu. ( sau uneori raspund la intrebare cu un raspuns la alt raspuns )

Daca nu raspundeam la intrebari nu aveam atatea raspunsuri castigatoare.

p.s. : nu inteleg de ce te ataci asa pentru o simpla completare.