| Mirceadumb a întrebat:

Daca ies la o intalnire cu o fata si dupa o conduc acasa, cum fac sa o sarut. adica ma opresc in fata blocului ei si nu stiu cum sa fac sa o sarut. banuiesc ca daca a acceptat sa iasa cu mine la un suc, ii si place de mine. Spuneti-mi, cum sa o fac. sa ma bag direct peste ea? sa fiu subtil...?

4 răspunsuri:
| alex9911896 a răspuns:

Eu as face asa. hei ma lasi sa te pup? daca zice da okey daca nu ok. mi imi ee indiferent. dar ai grija sa va distrati, si sa ii faci pe plac. ia cel putin 30 de lei la tine sa ii faci cinste cu tot ce vrea

| EmilyEvans a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa o saruti dupa prima intalnire...pup-o pe obraz doar...nu sarii pe ea din prima ca poate s-ar supara chit ca a fost la intalnire cu tine, dar asta este doar parerea mea happy

| 010101012 a răspuns:

Pai cand ajungi la ea acasa i-ati ramas bun, dar inainte de asta, fa-i complimente gen: ai niste ochi superbi sau est ft frumoasa sau m-am distrat de minune cu tine si apoi apropriete usor de ea si sarut-o

| SimoNARaluCA a răspuns:

Mai bine nu te-ai "baga direct pe ea".E de prost gust. Poti sa o mangai pe obraz, sa ii dai o suvita pe dupa ureche si daca simti ca poti, sarut-o!