| angelinthedark a întrebat:

Daca ies undeva cu prietena mea imediat prietenul meu ma ia la rost ca ce am cautat in locul cutare, ca sa nu mai ies, ca nu stiu ce, ma ia la rost ca ce am cautat intr-un anume loc si ca de ce tot ies sa ma plimb, eu ma inteleg bine cu o fata si cand nu am ce face ca el e la lucru, eu mai ies la plimbare cu acea fata, iar el daca aude de la cineva ca m-a vazut nu stiu unde, el desigur ca imediat aude de la cinevahee hee, sau poate ii zic eu, desi de multe ori uit sa ii spun ca am iesit si afla de la altcineva, se ia de mine, nu ca se comporta urat, vb frumos cu mine dar ma cam ia la rost ca de c enu i-am zis ca ak fost la plimbare si ca mai bine sa nu mai ies, apoi dupa ce imi spune astea eu ma supar pe el ca nu mi se pare o atitudine buna din partea lui, el imediat zambeste si ori spune ca a glumit, ori ca pot sa merg oriunde dar sa nu cumva auda ca am fost cu ceva baieti, a zis ca pot sa fac ce vreau dar nu ceva ce sa il supere, oare ce e cu el si de ce se comporta asa?

Răspuns Câştigător
| Glamour612 a răspuns:

Hei, nu il asculta.Eu in locul tau i-as spune unde ma duc si cu cine. M-as duce si cu baieti, care e problema lui? nu il insel sau ceva de genu' sa creada ce vrea daca te iubeste nu ti-ar impune nimic si ar iesi si el cu voi si te-ar crede ca nu il inseli.Nu te lasa stapanita, dar daca il iubesti asa mult asta e problema ta.Eu nu il cunosc pe baiatul asta si nici ce sentimente ai tu pentru el deci daca ar continua asa eu una l-as lasawinking

7 răspunsuri:
| daii a răspuns:

Pai. de ce ii e teama? ca il vei insela? e ceva "necurat" la mijloc de se comporta asa.thinking incearca sa afli ce se intampla. Spune-i frumos, sa nu mai fie asa posesiv si sa nu mai incerce atata sa te domine, ca nu face altceva decat sa te piarda.Nu esti nici obiect ca sa ii apartiiiiii! si nici animal ca sa te ghideze si sa te domine! Vorbeste cu el.Comunicarea e baza intr-o relatie.

by daiiwinking

| gigiro a răspuns:

Tot ce ai spus aici puteai sa comprimi in cateva cuvinte. Daca tu te duci cu prietenele si te intinzi la discutii ca si cu aceasta intrebare, il cred. Poate ca prietenele nu sunt de calitate sau nu-i plac lui. Eu cred ca e gelos, tu trebuie sa te maturizezi sitotul o sa fie bine. Tu cum ai reactiona daca ai fi in locul lui?

| L a răspuns:

Inseamna ca e foarte gelos, dar nu e bine nici asa sa te controleze si sa te intrebare tot timpul unde te duci, ce faci, cum si unde,. probabil nici el nu iti da un raport detaliat cu tot ceea ce facewinking.

| l0rre a răspuns:

Cam asa se comporta majoritatea baietilor. Vor sa ne ghideze.

| oasis a răspuns:

Tine la tine?
altfel nu vad de cehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce il mai suporti? da. i papucii barbatii(baietii) nu au venit pe pamant sa ne calce in picioare...noi am venit sa. i calcam pe ei in picioare.de aia se zice ca suntem din coasta dracului

| shiningstar a răspuns:

Eu in locul tau l-as ignora... dar ce pana mea doar viata ta nu depinde de el(scuzati limbajul), adica, esti libera sa faci ce vrei, nu trebuie sa-ti zica el sau sa te ia la rost...big grin