Du-te la mate-info, la filologie se duc toti papagalii care nu stiu sa calculeze traiectoria unei albine
@elasexygagica din raspunsul tau ce sa intelegem ? Ca esti clasa a 8 si de aia stii ce subiecte s-au dat la examen sau cum?
Am scris gresit fiindca m-am grabit. Va rog frumos sa ma scuza-ti. Dar se mai intmpla...si oricum, aici scriu pe o amarata de tastatura, nu cu pixul in mana. Deci e o diferenta...
Nu mai fiti atat de cruzi...
Oricum, multumesc pentru atentionare. O voi lua in considerare.
O zi buna!
P.S.: M-ai astept raspunsuri, insa pana acum, pe celelate le voi recompensa cu voturi Si la fel cu cele ce vor urma...
Buna!
In primul rand, nu ai precizat din ce oras esti. Eu iti pot spune Alexandru Ioan Cuza din Galati nestiind de unde esti tu. intri la un liceu bun teoretic, iar in functie de ce profil iti alegi, acolo intri : Uman [ Filologie, Stiinte Sociale ] sau real [Mate-Info, Stiintele Naturii ].
Pa, pa!
Ai medie mare si poti intra la Eminescu cu 8.16 care es super bun la mate-info la Onicescu la mai multe nu-mi vin acum in minte
Al dracu! Cum de iti iese media asta cand tu nici nu stii sa scrii? (ex. c-am, credeti). Fii serioasa! Ori e copiat, ori e minciuna.
Pai depinde. daca esti din Buzau poti intra la Stiinte Sociale si filologie...