Buna, depinde de calitatea placii si cat de des o folosesti...folosirea indelungata a placii poate sa arda parul, daca o folosesti mai rar, atunci e ok...eu zic sa il indrepti cu placa mai mult la ocazii, in rest sa lasi parul natural, nu sa il folosesti zilnic, ca poate avea efecte negative asupra parului; si o colega de-a mea a folosit mult timp placa de intins parul si si-a distrus parul, ii s-a deteriorat, asa ca ai grija cu placa!
Nu prea folosesc placa de par asa ca nu stiu ce sa zic. Dar te pot indruma sa citesti un articol pe TPU Wiki despre placa de intins parul.Eu l-am citit si este super O. K. mai ales pentru. incepatori
De la prima aplicare, nu. Numai daca un timp indelungat iti intinzi parul in fiecare zii. Dar poti face si asta, dar ca sa nu ti se arda ti-as recomanda un ulei de par. E pe baza de... 'spray' ca sa zic asa, si se aplica inainte sa te intinzi cu placa, fara sa te clatesti cu apa. Nu e foarte scump, cred ca se gaseste si la magazinele de cosmetica. Sau de preferabil din Avon, Oriflame etc.
alexmoarti12 întreabă:
Ella27 întreabă: