| alesy11 a întrebat:

Daca imi place de un baiat? Si el are o prietena! Off...colegele imi zic ca nu am nici o sansa cu el. E cel mai frumos baiat din scoala. El imi zice putzii si asta e.Toata clasa imi zice asa.Pe clasa aV-a imi tragea cu ochiul si imi zambea. Acum, in aVI-a nu mai e la fel.
Sunt mai mica de inaltime decat el.Nu stiu cum sa fac. Eu sunt modesta pentru ca nu-mi place sa fiu fitoasa.Sunt singura fata din clasa care nu are fite.Multi mi-au zis.As vrea sa fim prieteni buni.
Odata, aveam de facut o fisa la tehnologie.Si eu mi-am facut, el nu. M-a rugat sa-i fac si lui dupa cum mi-am facut mie.Si mi-a zis exact asa" hai tu, Ale.Doar is prietenu` tau cel mai bun.Hai imi scrii plss?"
Inseamna ceva? Sau a fost o convingere...
Dau fundita daca ma ajutatibig grin

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Deci tipul asta iti zice ca "putzii', te pune sa ii faci temele si tie iti place de el?raised eyebrows
Ce naiba mai? Nu e mai mult decat evident faptul ca profita de pe urma ta.Se numeste santaj emotionalwinking
Nu inseamna nimic nu iti mai fa iluzii degeaba.Cauta-ti un baiat in limitele normalului si ale bunului-simtwinking

mira
| mira a răspuns:

Fii mai prudenta cu el.Nu lasa sa ti se citeasca sentimentele in ochi si pe frunte. Daca are prietena, lasa-l in pace.Ai alte obiective in cl. a VI-a.

| juniper a răspuns:

Profita de tine, iti zic pentru ca dupa ce ai scris "hai tu, Ale.Doar is prietenu` tau cel mai bun.Hai imi scrii plss?" mi-am dat seama ca asta e tonul de profitor, se foloseste de tine, poate nici nu te place si mai zice ca e prietenul tau. Sa-si faca singur fisa, doar are cap sa gandeasca, mai bine te-ai indeparta de el, probabil are si el fite si nu si le arata. Daca iti este prieten atat de bun, atunci de ce nu ati facut impreuna fisa? Daca e frumos si popular, asta o sa i se urce la cap, incearca sa nu-l bagi in seama.

| rey a răspuns:

Nu inseamna ca te foloseste, nu trage concluzii inainte de timp spun eu, poate chiar te simpatizeaza, fa-ti putin curaj si incarca sa fii cu eltongue.
Succes.

| princessmary a răspuns:

Am un vecin ce e in clasa cu mine...de obicei nu isi fce temele la materile astea c sunt mai usoare... si vine asa cu o fata si ma ia asa ca un fel in brate si spune:Vecina mea draga, care tot timpul ma ajuta pe mine. continuarea ramane la mine:hai zi c trebuie sa fac:la sfarsit el zice:multumesc sa raiesti 1oooo de ani... a scapat de multi de 4 din cauza mea...
dar asta nu inseamna ca te place

| →s ♥ ą← a răspuns:

Vaistraight face de fapt in cl 6 ai. 11~12 ani oh go on may fato te foloseste se vede clar. of ofsad ai grija cu baieti din genu astawinking! ''putzii''. adica mirosismug? Hmm pai : dus, ingrieste'te si deodorant si parfum + spun si apa si. e ffffff bine ca nu esti fitoasa:X

| TropicalSun a răspuns:

Sunt in acelasi caz cu tine, te inteleg perfect! Baiatul pe care il plac este cel mai frumos baiat din scoala noastra, dar fiindca este cam taran, nimeni nu-l place ina fara de mine...cu mine se comporta exemplar! Il mai ajut la teme si asta nu face prea multe(doar se foloseste de inteligenta noastra). Daca te place cu adevarat, nu te-ar schimba pe o tema nefakuta.Incearca odata sa-l refuzi, vezi cum reactioneaza, mai fa de vreo cateva ori asa si el va vedea ca nu esti o fata usoara, ci una care nu se lasa cucerita cu una-cu doua.Nu ceda la farmecele lui, trateaza-l cape un om normal si vezi-ti de drum.Iti zic, intr-o luna va fi la picioarele talebatting eyelashes!

| georggyy a răspuns:

Nu ai nici o sansa la el... si in plus se foloseste si de tinesad.

| luizza95 a răspuns:

Nu cred ca te merita.Ar trebui sa treci peste el dar stiu ca nu-i usor si cred ca te si foloseste.Nu e singurul baiat din lume o sa gasesti pe cineva dar poate ca nu e el baiatul potrivit.

| MiSskAt-xx a răspuns:

Si eu cred ca te foloseste. Tonul si cuvintele pe care le-a folosit au fost asa, doar ca sa te convinga, nu cred ca inseamna ceva. Spuneai ceva de inaltime. thinking Nu cred ca conteaza atat de mult, sincer. thinking E normal ca intr-o fata si un baiat, intr-o relatie sa fie o diferenta de inaltime. Foarte bine ca nu ai fite, insa incearca sa fii mai indrazneata ca sa afli ce vrea el de la tine, de fapt.

Bafta. :*

| adelina_7242 a răspuns:

Doar te foloseste! Nul crede! Sa si-o faca singur:p:d!

| betty08 a răspuns:

Buna, cu siguranta el se foloseste de tine pentru ca are nevoie.Parerea mea este...sa ii arati putina indiferenta...sa vezi cum reactioneaza.Incearca.Te pup :*

| Diana7383 a răspuns:

Mai eu cred ca te foloseste. cred ca stie ca iti place de el si iti cere orice vrea deoarece stie ca il vei ajuta.

iti sugerez sa te indepartezi de el adica sa nu il bagi tu mereu in seama sau sa fi tu prima care deschide discutia. si daca va incepe el sa se bage in vorba inseamna ca te place :*
big grin sper ca te-am ajutat:*

| pissy03 a răspuns:

Cred ca te foloseste atunci cand are el nevoie de ceva... dupa cum ai zis este singura care nu are fite din clasa ta si esti mai modesta de accea apeleaza la tine (probabil inveti si bine).

| irysa a răspuns:

Am o colega in clasa care mi-a povestit ca mama ei in clasa a 6-a ii placea de actualul tata.intr-o zii el nu isi facuse tema la o materie(ei erau un clase diferite si aveau profesori diferiti). i-a dat tema sa o copieze tra la la. dupa aceea tatal colegei mele a luat 10 pe tema copiata iar mama a luat 4. el nici macar nu isi ceruse scuze ca a copiat tema si a luat 4 din cauza lui. iar ea a ramas corijenta din cauza asta. mi se pare ca te foloseste.asa ca incearca sa-l eviti cu toata puterea ta happy
iti spun ca am trecut si eu prin astahappy sper ca te-am ajutat byehappy

| Deniszaq a răspuns:

A Va? acum a IXa? spune i drept. te plac.