Conteaza si aspectul fizic. De obicei cand vezi ceva frumos vrei sa cauti si o personalitate la fel de frumoasa. In cazul persoanelor care nu te atrag de obicei trebuie sa fii provocat, sa observi aceea personalitate. Daca am ocazia sa cunosc o persoana care desi nu e foarte frumoasa are o personalitate placuta cu siguranta pot face o pasiune pentru ea. Eu nu am avut pana acum nicio iubita foarte frumoasa, ba chiar as spune ca erau modeste din acest punct de vedere dar a contat personalitatea. Nu sunt insa superficial sa spun ca frumusetea nu conteaza. Nu vreau fotomodele dar bineinteles ca as prefera o iubita mai frumusica.
De multe ori, cand cunosti sufletul unei persoane, nu o faci in scopul de a te indragosti! Indragosteala vine de la sine, adica singura! Dar este adevarat, ca sa cunosti sufletul unui om trebuie sa accepti fizicul.
Daca ajungi sa te indragostesti de cineva de care nu ai fost atras la inceput, nu va fi datorita faptului ca vrei sa vezi cum e sufletul lui Pur si simplu va imprieteniti si descoperi accidental ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Dar si aspectul fizic e important, mai ales la varsta adolescentei, asta trebuie sa recunoastem.
Pai trebuie sa combinam utilu cu placutu.Eu nu cred ca exista o persoana care sa fie cu alta doar pentru ca are sufletul bun[avand in vedere ca,[scuze de cacofonie]cu asteptul fizic nu sta bine]Trebuie sa aiba putin din fiecare dar de multe ori aspectul fizic conteaza mai mult decat sufletul chiar daca unii m-ar contrazice.Si sa cunosti sufletul cuiva este foarte greu avand in vedere ca azi oameni detin mai mult de 15 caractere si niciodata nu o sa-l poti cunoaste cu adevarat
Asta e parerea mea
Pai de ex: eu am vazut odata un baiat dragut... l-am vazut si l-am tot vazut de cateva ori. abia asteptam sa vb cu el, iar acum imi doresc tare mult sa nu se fi intamplat niciodata sa ajung sa vb cu el. s-a dus naiba toata vraja.
nu stiu ce sa zic.
oricat de dragut ar fi un baiat, daca nu reusesc sa ma simt bine in compania lui, prefer sa sacrific sansa