Depinde, daca eu l-as iubi nespus de mult si el ar fi la"ZDUP" pe nedrept ( sa il consider o persoana demna de incredere si cu bunsimt ) da, l-as astepta si l-as vizita defiecare data cand e posibil dar cum spunea @diddu, nu se stie daca el ar mai vrea sa fie cu tine...
A doua varianta ar fi ( daca stii ca nu este chiar cel mai devotat iubit si amic, un om nesimtit si fara bunul simt care te-a facut sa suferi de nenumarate ori din cauza : altor fete, droguri excesive, iesiri suspecte cu prietenii etc. ) nu ar trebui sa il astepti! La urma urmei timpul le va rezolva pe toate, il vei uita in 1-2 ani chiar mai putin, asta datorita faptului ca nu il vei mai vedea si vorbii cu el. Nu trebuie sa iti irosesti viata pentru un om ca el.
Cu totii suntem in cautare ( chiar daca am realizat sau nu asta ) si ne vom opri la barbatul care va avea numeroase calitati dar desigu si defecte, care va ne va iubi si ocroti neconditionat. Sa nu credeti ca astfel de barbati nu exista. Ei exista si ne vor ajuta sa ne construim un viitor candva!
Depinde. daca el nu a facut nimic si il iubesc probabil ca da.
daca a facut ceva foarte grav atunci nu. oricat de mult l-as iubi nu l-as astepta.
Daca il iubesc foarte mult, probabil ca da si mai ales daca nu este el vinovat si a fost inchis pe nedrept...
Daca ar fi unul dintre cele mai importante persoane din viata mea da. Dar nu stiu daca el ar mai fi dispus, ca dupa 6 ani sa mai vrea sa fie cu mine.
Da, cu conditia sa fii fost o greseala si sa nu fie genul care atunci cand va iesi de la inchisoare va asculta mai departe de acei prieteni. Sicer cred ca as cauta o modalitate sa iasa pe cautiune macar sa faca doar jumatate din pedeapsa. In asfel de moment ar ave enorm de mult nevoie de mine si nu as putea sa il las.
Deacum si-a luat "LA REVEDERE" de la toti prietenii lui, nu mai are incredere in nimeni, decit in mine si in mama lui!
Daca iubitul vostru ar intra in inchisoare pentru vreo 6 ani din cauza prietenilor, l-ati astepta? ma iubeste enorm de mult, dar eu nici nu mai zic!
Negativ daca te iubeste cu adevarat ar fi renuntat la prieteni lui si tear fi iubit mai mult pe tine... nu ar fi acum in probleme de genul asta.Sase ani e mult schimba oriceiar viata de acolo te face sa crezi ca te mai vrea dupa sase ani. Iar tu poti astepta singura toti anii astea m-asi mira.Cvarsta ai?
anonim_4396 întreabă: