Saa tee mai calmezi
Daca i'ai facut ceva care l-a deranjat.Prob ca aree nevoie de timp de gandire.
Nu avem de unde sa stim daca inseamna ca nu mai vr sa aiba de aface cu tine sau nu.
Lasa'l sa se gandeasca si nu mai sta pe capul lu.
Depinde si de ce v-ati certat, daca ai gresit inselandu-l sau invers mai bine nu-l mai cauta, dar daca nu-i cauza asta si i-ai cerut si iertare si crezi tu ca se poate ierta ce ai facut, atunci nu-l mai cauta
In aceeasi situatie sunt eu prietenea mea a zis ca ea nu are sentimente si nu este pregatita sa aiba o relatie si am ramas socat pentru ce mi s-a intamplat asa si prietenul tau a ramas socat cand a vazut ca tu te-ai certat cu el si a ramas socat si nu stie ce sa mai aleaga lasa-l mai moale si ai sa vezi ca va da roade cereti iertare insista si el te va ierta speranta moare ultima. succes
Ai facut tot ce trebuia sa faci, daca o sa mai insisti mult o sa-l sufoci si atunci nu o sa-ti mai acorde nici o atentie, mai degraba o sa vrea sa scape de tine. Daca ai incerca sa fi mai indiferenta, poate ai starni in el o dorinta de a te recuceri. Poate joaca teatru si vrea sa te faca sa-i cazi la picioare, sa fii in limba dupa el... tocmai de aia, fii mai indiferenta, arata-i ca nu e centrul universului si nici singurul baiat de pe lume. Asta o sa-l calce pe orgoliu si nu ii va conveni si daca simte ceva catusi de putin pentru tine sau ii place de tine, il vei prima inapoi. Dar ai grija daca el va face un pas spre tine, nu incepe sa-i intorci faza, nu incerca sa te razbuni si sa te porti cum a facut el. Vei face si mai rau relatiei voastre si il vei indeparta.Ori el isi va da seama ca il placi sau il adori sau il iubesti de reactionezi asa, inseamna ca te-a deranjat si va profita de asta pentru a se purta oricum cu tine, pentru ca stie ca nu are cum sa te piarda si ca nu vrei sa te desparti de el...si tu il vei implora tot timpul sa ramaneti impreuna. Nu-i oferi chiar totul pe tava din prima, pentru ca nu va mai ramane nimic care sa-i starneasca interesul, curiozitatea si se va plictisi.