| PpyuiCornelyaa a întrebat:

Daca m-am despărțit de prietenul meu și vrem sa ne împăcăm cum vor fi zilele. Adică dacă noi am avut aproape 2 luni și ne-am despărțit și acum vrem sa ne împăcăm, continuam de unde am rămas sau trebuie sa o luam de la început, nu îmi dau seama de asta aștept un răspuns

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nimic nu va mai fi ca inainte!
Impacare este ca ciorba reincalzita, adica isi pierde tot gustul odata ce s-a racit, fiindca ati spus rautati care nu s euita niciodata si cearta va continua, urmand sa se rupa definitiv in curand.
Nici un psiholog nu recomanda impacarea dupa o ruptura, fiindca nu va functiona relatia aia niciodata, deoarece oamneii nu se schimba si nici nu uita.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vreti amandoi sau numai unul din voi?
De obicei supa reîncălzită nu mai are acelasi gust.

| Violleta2022 a răspuns:

Asa-i cand te arunci tu la baiat si ala nu te place, dar daca ii pici ca placinta in poala, nu va zice "nu", dimpotria, se va servi din ce-i oferi, dar cu prima ocazie cand se indragosteste de alta fata, la care el face primul pas sa o cucereasca, te va parasii pentru aceea (si se pare ca asa s-a si intamplat).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e marea voastră dilema?

| sierra1 a răspuns:

"m-am despărțit de prietenul meu și vrem sa ne împăcăm...continuam de unde am rămas sau trebuie sa o luam de la început"

intrebarea asta, dar EXACT ASTA, o mai pui odată, nu nouă ci ex-ului tău.

pese - să ne spui cum a fost!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce contează daca începeți de la 0 sau continuați de unde ați rămas cu relația?
Contează să vă împăcați și atât.