| IustinaSiAtat a întrebat:

Daca m-am taiat cu lama cum fac sa opresc sangele? plz HEELP!

FUNDA!

6 răspunsuri:
| Nero a răspuns:

A cata intrebare legata de taiatul cu lama e asta?
Doamne va faceti rau cu mana voastra o_O"[ce prostie]

| GaByTzU_5045 a răspuns:

Pansament si leaga bine locul dati cu dezinfectant o sa usture ceva sau cu rivanol!

| HoneyR a răspuns:

INcearca sa iti pui o compresa si sa ti cat mai apasat ca sa opresti singerarea iar dupa ce s. a oprit pune comprese cu apa rece sau spirt pentru a dezinfecta zona. sper ca te.am ajutat funda

| BAM_7947 a răspuns:

Daca ti-ai taiat venele mai bine suna la 112... data viitoare incearca sa te sinucizi cu aspirina sau furazolidon... big grin

| Daaax3 a răspuns:

Bun...deci parerea mea este ca ai putea sa il opresti cu niste spirt, te va ustura un pic...mai mult straight face, sau poate mai are mama ta de muuuuult un fel de creionas pe care scrie "STOP". nu se mai fac. Funda? plsss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ai vrea sa faci asta?! Zau, nu merita si o spun din propia experienta. Dupa parerea mea a ca si cum te-ai droga, (poate nu asa de rau) pe moment te simti bine, iar apoi regreti ce ai facut. Totusi eu am facut-o si ce pot sa zic... a fost ok, cel putin m-a facut sa mai uit din tristete. da...si acum nu mai stiu cum sa ascund asta de parintisad. Iar in privinta sangerari, trebuie sa te cureti cu un servetel ceva, iar apoi sa dai cu niste spirt in vata si sa pansezi daca e cazul. si daca cumva ai vrea sa mai vorbim trimite-i un mesaj lui Takeru.

Întrebări similare