Categoric nu! Fiecare a venit pe lumea asta cu un scop si un rost, viata e un dar de la D-zeu pentru fiecare dintre noi, tu de ce vrei sa-l iei?
Daca tu nu te gandesti la tine, gandeste-te la familie si la cei din jur care te iubesc.
Nu e bine sa te gandesti la asa ceva! dar daca intrebi sigur multi prieteni iti vor simti lipsa
Doamne fereste mare e gradina Domnului
de ce sa te sinucizi? e cea mai mare prostie omeneasca ce ti-as recomanda eu tie e un psiholog doar spre binele tau ar fi bine sa discuti cu cineva despre problemele tale si o sa vezi ca se vor rezolva nimic in lume nu tr sa te induplece la asemenea ideii discuta cu familia prieteni tai si ai sa vezi ca vei trece peste toate deci ce sa-ti mai spun sa-ti de domnul mai multa vointa de viata sa te distrezi pentru ca moartea nu va aduce decat suferinta in sufletul familiei tale doar imagineazati cat rau ii vei face familiei tale
-eu cred ca intrebarea asta e o capcana, ne pui la incercare corect? nu vei face asta...si chiar de ai face-o, sa stii ca pentru nimeni si nimic nu merita sa iti dai viata.
Raspune-mi si tu la o intrebare: Daca s-ar sinucide unul dintre parintii tai, ar fi bine? Sau o persoana draga tie?
Nu tu ti-ai dat viata, si n-ai dreptul sa ti-o i-ai... Dar cred ca orice problema ai avea vei gasi si o rezolvare la ea nu e neaparat sa te sinucizi... si daca sa revin la intrebarea ta parerea mea este: Nuuuu! si normal ca nu va fi mai bine fara tine, tie ti-ar fi bine fara o persoana care ai iubio. Cel putin gindeste-te la parintii tai.
Nu ar fi bine! Gandeste'te ca fiecare dintre noi a fost lasat cu un scop pe pamantul asta, si scopul ala ar fi sa-ti traiesti viata. Sa nu faci asta. Nimeni din lumea asta nu traieste numai in fericire. Exista si momente in care avem multe probleme peste care trecem cu greu, dar tine minte. Vom putea trece peste tot, la fel si tu. Nu merita sa faci asta pentru nimeni si gandeste'te la cei din jur ca o sa-ti duca lipsa. Eu sincer nu stiu ce te'a determinat sa pui intrebarea asta, dar uite un sfat.
Traieste'ti viata si bucurate de ea in fiecare zi de parca ar fi ultima. Nu te gandi la moarte, pentru ca nici acolo nu va fi mai bine ca aici. Sper ca ai pus intrebarea asta doar pentru ca e un impuls pe moment care va trece, sau macar o simpla gluma. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun eu si ceilalti care au raspuns la intrebarea ta. Ai grija>
Nu te gandi la asta, o sa lipsesti multor persoane care te iubesc si tin la tine.Fi optimista si o sa treci peste toate
Nu contează cum se simt alții fără tine contează doar tu cum te simți tu cu tine
fi sigur/ă că ălora care se simt rău/bine cu tine o să-i doară undeva chiar atunci când îți este ție mai greu
Sper ca intrebarea asta a fost pusa la misto, Doamne-Fereste, cum te poti gandi la asa ceva :O:O:O:? Gandeste-te ca ai niste parinti care te iubesc si pentru ei tu insemni totul asa ca revino-ti si traieste-ti viata pentru ca este cel mai de pret lucru dat unui om!
Doamne! Cum poti spune asta? Gandeste-te la familie si prieteni!Oare ei ce ar spune?
misauratcuviata întreabă: