| norbi12345677 a întrebat:

Daca ma apuc de steroizi si ma las intr-o luna se intampla ceva?

6 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Steroizii sunt o chestie destul de periculoasa si eu iti sugerez cel mai bine sa nu te apuci de asa ceva, deoarece am un caz in familie, un frate de-al unui unches a murit facand stop cardiac de la prostiile astea. Dar daca te gandesti totusi sa te apuci de consumat, iti sugerez sa o faci alaturi de un program intens de exercitii la sala. Fa in asa fel incat cantitatea de steroizi sa fie cat mai mica cu putinta worried

| norbi12345677 explică (pentru BaiatulAnonim):

Stiu ca sunt periculoase de aia as vrea sa le iau numai o luna dar sut curios daca ma las asa de o data de ele dupa o lune se intample ceva... mersi ori cum

| BaiatulAnonim a răspuns (pentru norbi12345677):

Chestia e ca provoaca si dependenta intr-o oarecare masura. E posibil ca dupa luna aceea de uz continuu sa intri in stare de sevraj si sa simti o nevoie turbata sa te reapuci.Nu te poti lasa pur si simplu. De aia cel mai bine e sa nu te apuci. Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru BaiatulAnonim):

Salut

Vreau si eu sa corectez o chestie. Steroizii nu se iau constant, se iau in cicluri ( spre ex. 3 saptamani ), apoi urmeaza un ciclu de recuparare ( cu alte substante, fara steroizi ), care dureaza mai mult decat ciclul cu steroizi si apoi o perioada fara nimic, si abia apoi te poti reapuca. Nu e asa simplu.

Si normal ca steroizii se iau cu un program intens la sala, cand iei steroizi bagi 7-8 mese pe zi ( minim 15 milioane / luna in mancare ) si antrenamente foarte intense ( deoarece nu te mai supra-antrenez ), daca vrei rezultate, steroizii nu sunt pentru oricine.

Si da, au foarte multe efecte secundare happy

| BaiatulAnonim a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu pot sa spun ca sunt mare cunoscator deoarece nu am utilizat niciodata. Am zis ce cunosc din situatia familiei unchiului meu. Stiam ca cine se apuca de steroizi are parte de un program foarte dur. Multumesc pentru corectura si apreciez orice raspuns din partea unui cunoscator, caci de la un cunoscator e cel mai bine sa primesti un raspuns in astfel de cazuri care implica riscuri in sanatate.happy

| Cosmin86 a răspuns:

Eu zic sa te opresti aici, daca intrebi asta pe TPU e clar ca nu ai experienta, eventual intrebi pe culturism.ro sau pe un forum specializat.

Steroizii nu sunt ca suplimentele, sa ii iei cand ai tu chef, se iau in cicluri, NU se iau singuri, etc. Apoi urmeaza un ciclu de recuparare ( sa restabilesti productia de testosteron a organismului + altele ), etc.

Aceste cicluri ti le face un medic sportiv ( daca reusesti sa-l convingi, ca steroizii sunt totusi otrava ).

Si sa nu cumva sa ai doar 3-4 mese pe zi cand iei steroizi, minim 7 ( dar MESE consistente, nu gustari, gen 3 portii de piept de pui la o masa, sau 6 oua, sau etc. ).

Si in niciun caz nu te lasi te steroizi fara ciclu de recuparare.

Efecte secundare ale steroizilor :

- impotenta
- acnee
- marirea tensiunii
- probleme ale ficatului
- probleme cu rinichii
- probleme cu inima ( exemplu concret, mike metzer, idolul multor generatii, la 50 de ani a murit din cauza asta )
- altele

Eu te sfatuiesc sa bagi 4-5 mese pe zi bogate in proteine + odihna ( neglijata de majoritatea ) + antrenament corect ( 90 % din cei care merg la sala se antreneaza incorect ) + suplimente ( exista suplimente foarte perfromante, fara niciun fel de efecte secundare, de care te poti lasa cand vrei tu ).