WTF?! esti baiat?! Doaamne ) La baietii nu le vine ciclu nici acum nici la 50 de ani. Poate e din alte cauze poate ai mancat ceva stricat sau poate pentru. ca, cresti si naa... ti se dezvolta organismul. Daca continua sa te doara du-te la un medic.
Succes !
Ma cam indoiesc ca iti e un prieten foarte bun In fine, iti recomand sa te duci la magazin sa ceri tampoane pentru baieti.
Frte e un prieten foarte rau,a facut misto de tine, la baieti nu vine ciclul niciodata, numai la fete se intampla asta.ca un sfat as putea sa-ti spun sa nu te mai ingrijorezi,si sa comunici mai mult cu parintii, sa ii intrebi mai multe despre baieti si espre fete, pentru ca parintele e cel mai bun indrumator.
Da asa am auzit ca le vine si imi e frica cred ca o sa imi pun niste vata pentru orice eventualitate sa nu ma ia prin surprindere ceva neasteptat
Mi-e mila de tine.
Sincer, du-te la ginecolog.Ai grija sa nu ramai insarcinat, ca sarcina barbatilor e cea mai dureroasa. Si exista un magazin special in centrul Bucurestiului, dotat cu tampoane pentru barbati. Iti infasori mandria intr-un flacon de vata foarte rezistent. Si in timpul menstruatiei ai grija sa nu mananci maioneza! Iti face ciclul albastru!
Eu zic sa mergi la un medic! Poate iti va spune daca iti vine. sau daca esti insarcinatt!