| FreddieMercury a întrebat:

Daca ma doare burta sunt la ciclu? Va rog frumos sa imi raspundeti pentru ca nu stiu ce sa fac, nu mi-a venit niciodata, sunt baiat am 14 ani si mi-a spus mie un prieten foarte bun ca acum ar cam trebui sa imi vina. sad

Răspuns Câştigător
| Andreea_6517 a răspuns:

WTF?! esti baiat?! Doaamne laughing) La baietii nu le vine ciclu nici acum nici la 50 de ani. Poate e din alte cauze poate ai mancat ceva stricat sau poate pentru. ca, cresti si naa... ti se dezvolta organismul. Daca continua sa te doara du-te la un medic.
Succes happy!

10 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Ma cam indoiesc ca iti e un prieten foarte bunbig grin In fine, iti recomand sa te duci la magazin sa ceri tampoane pentru baieti. happy

| cristi1995 a răspuns:

Frte e un prieten foarte rau,a facut misto de tine, la baieti nu vine ciclul niciodata, numai la fete se intampla asta.ca un sfat as putea sa-ti spun sa nu te mai ingrijorezi,si sa comunici mai mult cu parintii, sa ii intrebi mai multe despre baieti si espre fete, pentru ca parintele e cel mai bun indrumator.

| flaby a răspuns:

La baieti le vine ciclul ma? OMG straight face

| FreddieMercury explică:

Da asa am auzit ca le vine si imi e frica sad cred ca o sa imi pun niste vata pentru orice eventualitate sa nu ma ia prin surprindere ceva neasteptat sad

| BlackVeil a răspuns:

Da,baga-ti un ob in cuc... rolling on the floor

| giuly a răspuns:

Am auzit că dacă te castrezi nu-ţi mai vine.

| Didicel a răspuns:

In **** mea, face misto de voi, chiar atat de prosti sunteti sa raspundeti?rolling on the floor

| MasterOfDisaster a răspuns:

@didicel,da tu nu ai raspuns?

| Phantasmagoria a răspuns:

straight face
Mi-e mila de tine.
Sincer, du-te la ginecolog.Ai grija sa nu ramai insarcinat, ca sarcina barbatilor e cea mai dureroasa. Si exista un magazin special in centrul Bucurestiului, dotat cu tampoane pentru barbati. Iti infasori mandria intr-un flacon de vata foarte rezistent. Si in timpul menstruatiei ai grija sa nu mananci maioneza! Iti face ciclul albastru!

| Cristinutza23 a răspuns:

Eu zic sa mergi la un medic! Poate iti va spune daca iti vine. sau daca esti insarcinatt!