| ladygaga a întrebat:

Daca ma duc la cosmetica pentru a. mi scoate cosurile, imi vor trece de tot? Cine a fost la cosmetica, sa-mi spuna exact ce. a facut :d

2 răspunsuri:
| sticks_2956 a răspuns:

Buna!happy
Pai daca vrei sa mergi la cosmetica sa iti faci un tratament pentru cosuri e logic faptul ca nu o sa iti treaca de tot-pentru totdeauna(daca la asta te refereai). Dupa tratament o sa ramai cu niste urme urate(roseata)care o sa treaca apoi in cateva zile si apoi pentru o perioada o sa ai fata curata! dar sa scapi de cosuri 4ever e imposibilhappy. Bafta!love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Nu scapi de cosuri pana la 20 de ani, sa zicem, chiar mai repede. Daca ai intre 13 si 19 ani e normal sa ai cosuri. Ele marcheaza dezvoltarea corpului, deci cand corpul tau sufera transformari iti apar cosuri. Daca te deranjeaza chiar atat de tare foloseste skinoren ca e foarte bun, te dai de 2 ori pe zi si oricum gasesti in prospect mai multe indicatii( e crema si o gasesti in farmacii). Daca nu sunt asa multe mai acopera-le cu fond de ten ( sunt fonduri de ten cu q10, mi se pare ca usuca cosurile, am folosit eu si merge). Cosurile nu sunt o problema atat de mare. Nu e cazul sa recurgi la cosmetica, o sa-ti apara dupa aceea iar, chiar daca pe moment n-o sa ai.