| conrob a întrebat:

Daca ma duc la politie ca se ia un elev de mine in scoala, are cumva de suferit scoala sau profesorii? nu as vrea asta, nici sa-si strice scoala imaginea, vreau doar sa scap de cineva, doar atat! sau pot dupa ore daca e sa aranjez? trebuie sa am martori? iar daca am pe cineva martor, va afla acela care s-a luat de mine cine e martor? nu vreau sa ma duc la profesori pentru ca ma fac de ras si oricum n-are sens, le spun prima data nu-i face nimic si apoi o sa continue si dupa iar sa ma duc? o prostie! mai bine ma duc la politie! voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand ar trebui sa incerci o rezolvare amiabila, discutand cu respectivul.
Daca nu izbutesti asa este bine sa anunti prima data dirigintele si apoi conducerea scolii.
Daca nu rezolvi problema nici asa atunci il poti reclama la politie daca a savarsit vreo infractiune, respectiv lovire sau alte violente sau amenintare.
Nu este bine sa-ti faci singur "dreptate", de obicei nu se termina cu bine in asemenea cazuri, poti fi tu cel pedepsit mai mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Ioandelasal a răspuns (pentru conrob):

Nu asa se rezolva problema. O sa afle si conducerea scolii si colegii, unii se poate sa fie ascultati ca martori.

| Marius1789 a răspuns:

Eu nu am pățit niciodată să se ia cineva de mine, şi dacă se lua nu fugeam de el. Dar eu mai bine mă leg de pat decât să mă duc la poliție. Vecinul meu avea dreptate la ceva şi celălalt a dat bani să scape şi tot vecinul meu a căzut rău... Mă rog tu faci cum vrei.

| TheNbhd a răspuns:

Discuta cu baiatul, rezolva problema ca un om matur, si daca nu merge, conducerea scolii. Nu conteaza ca e mai "smecher" sa vii cu politistul dupa tine, mie mi se pare mai normal sa iti anunti dirigintele, doar nu mergi la politie pentru fiecare idiotenie.