Buna, in mod normal daca te speli mai des pe cap, aceasta metoda ar putea ajuta in procesul de crestere al parului, dar folosirea unui sampon obisnuit pentru a te spala in fiecare zi iti va afecta parul si iti va cadea mai mult. Eu te-as sfatui sa iti cumperi un sampon pentru uz zilnic, fie ca este de la farmacie, fie ca e de la magazine sau firme precum Oriflame, Avon, etc.
Numarul de spalari pe cap nu are legatura cu cresterea parului...doar te face sai ai un par curat, cu volum.pentru cresterea parului este nevoie de somn(noaptea)si de o alimentatie bogata.am auzit ca nucile sunt recomandate
Da eu cred ca ai sanse daca te speli in fiecare zi pe cap normal ca parul creste mai repede.:*
Nu te mai spala atat de des pe cap pentru ca iti vei invata parul prost si o sa se ingrase sau/ si o sa iti cada.
Nu (iti creste daca ai o viata sanatoasa: mancare, sport, somn s.a.m.d), te speli pentru igiena ta si sa te simti fresh, dar ai grija ca spalandu-te prea des exista riscul ca, scalpul tau sa devina sensibil si sa apara iritatii etc.
Nuu! Ajuta uleiul de ricin foartee mult. Si cel de masline de asemenea. Depindee daca vrei rezultate mai rapide. poti folosii gazz! Fundaa?
Nu o sa-ty cresca mai repede si o sa ti se despice la varfuri cel putin asa ne-a spus dn prof de bio
anonim_4396 întreabă: